meryem uzerli

kalbinin güzelliği gözlerine, gülüşüne vurmuş resmen..bilmiyorum kalbi ne kadar güzel ama bakınca insana güven veriyor, sevgi aşılıyor sanki

Ben pek beğenmiyorum ama beyazın programında çok hoştu cana yakın sıcakkanlı

çok tatlı bayılıyorum ya konusması filanda türkcesi bozuk olduğu için cok sempatik oluyor bazı anlarda herkeste olduğu oluyor yüzü garip görünebiliyor ağız ve cene kısmı ama coğunlukla resimlerde güzel cıkıyo cok seviyorum :) keske bende resim cekilebilseydim onunla gülüşünü yanında duymak isterdim cok sevdiğim bi ünlü haline geldi bi anda. bu arada gecenlerde bi bebek gördüm daha üç buçuk aylık meryem üzerliye benzettim ben ve üstelik bebeğin adı da HÜRREM :) resiminide ekliyim

garip bir çekiciliği var ayrıca çok da sempatik.alçak gönüllü belli.öyle ben ünlüyüm harikayım bir taneyim yok bir eşim daha pozlarında değil...

gidigindan ve gobeginden kurtulsa super olacak yoksa bayiliyorum ona...ozellikle dudaklarina gozlerine saclarina ve tabiki konusmasina ve tabikide gulusune hehehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…