meryem uzerli

hamilelikte pek yakışmış vala sevgilisi var mı acaba
bu arada güldüğünde dudağının yan tarafında oluşan gamzesi çok tatlı ya

kiloya takılıp kalmayın

zira taş gibi de... çöp gibi duranlardan daha iyi bence ona yakışıyor..ama mesela bana yakışır mı hayırrr

hiç beğenmiyorum o upuzun çenesini ve diş yapısını.... ama kilo yakışıyor evet...

güzel hatun ama hürrem rolunden ötürü gıcığım kendisine yuva yıktı bana göre

ama herkes için geçerli değil işte cnm ben biraz kilo alınca hiç iyi hissetmiyorum çok kötü oluyo ayarım kaçıyo

ama büyük ihtimalle sana öyle geliyodur canım çünkü insan kendinde biraz fazlalık oldumu huzursuz oluyo başkasına hoş bile görünebiliyo bu ama :26:

ama büyük ihtimalle sana öyle geliyodur canım çünkü insan kendinde biraz fazlalık oldumu huzursuz oluyo başkasına hoş bile görünebiliyo bu ama :26:

yaniii.genelde insan fazla takar aslında o da doğru mesela geçen yüzümde sivilce gibi bişi oldu alnımın tam ortasında ve ufak bi yara oldu fotoğraf çekindik filan o yara orda duruyo.. kimse kötü duruyo diye gözlerine batmıyo ama ben ilk o yaramı gördüm o fotoğraflarda

başkası kilonda bişi yok gayet iyisin diyo mesela ama az bi fazlam varya o bana dert oluyo.başkası öyle görmüyo belki de bilmem ki.çünkü ben de birinde görüyorum hafif fazlası var ama kötü durmuyo;iş kendime gelince öyle gözüme batıyo kii... evet haklısındır cnmm

biz bayanlar böyleyiz zaten en ufak bir şeyimizde rahatsızlık duyuyoruz canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…