Meryem Uzerli ilk kez kızının yüzünü gösterdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
o bu degilde helal olsun kadina...resti cekip, tum satafati birakip eski hayatina geri dondu...

gidişi kötü oldu gerçi muhteşem yüzyılın 93. bölümünde bekletiyorum 100. bölümde gidiyor diye

o adamla evlenirse geri dönmüş olucak stresli hayata

bir de bdvde konu olduğunu düşündüm de herkes yüzünübile gösterme falan derdi

hahaha ben izlemiyordum o diziyi arada goruyordum tabiiki...iyi yapti bence gidip kendini kurtardi. bundan sonra donecegini sanmiyorum.

Bir kaç bölüm dışında dizisini izlemedim ama seviyorum Meryem i ben . Çok içten geliyor , enerjisi güzel .
Maşallah bebişine ...

Ünlü şöhretli vs tiplerin kendilerini ve veya kendilerine ait seyleri bu kadar onemsemesini anlıyorum hadi bur nebzede şu hayran fan denen kitlenin ayilip bayilmasini hiçbir zaman anlatamayacagim sanirim

bebis hakkında dusuncem ise daha iyilerini görmüştüm :)

o bu degilde helal olsun kadina...resti cekip, tum satafati birakip eski hayatina geri dondu...

Aynen, bir de yaptığının arkasında durup bebeğine sahip çıktı aldırmadı ki, o pozisyonda birçok kadın cesaret edemezdi. Ve ben bu kadının samimiyetine gerçekten inanıyorum, diğer dizi oyuncuları gibi kasıntı değil.

Bir Deniz Akkaya'nın kızı Ayşe'ye bir de bu bebeğe üzülüyorum. Babasız büyümek zorunda olmak, babanın istenmeyen çocuğu olmak korkunç...

Bu ünlülerdeki çocuğumun yüzünü göstericem-göstermicem triplerini de anlamıyorum yani. Yaptıysan bana mı yaptın al sen bak işte yüzüne bize ne Allah bağışlasın bu arada şükür anasına benzemiş

şu ünlülerin bebeklerinin ilahlaştırılması bir resim için milyon dolar servet verilmesi hayet verici bir şey..kafam almıyor. gördük de ne oldu şimdi?

Bende ve zaten konusmalarindanda cok saf birisi gibi gozukuyor.. Cok tatli birisi...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…