- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.956
- 168
saçı sarı ya anasına benziyodur kesinvalla ben de göremedim ironi mi yapıyolar acaba![]()
![Smile :-) :-)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk32.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saçı sarı ya anasına benziyodur kesinvalla ben de göremedim ironi mi yapıyolar acaba![]()
saçı sarı ya anasına benziyodur kesin![]()
o bu degilde helal olsun kadina...resti cekip, tum satafati birakip eski hayatina geri dondu...
hahaha ben izlemiyordum o diziyi arada goruyordum tabiiki...iyi yapti bence gidip kendini kurtardi. bundan sonra donecegini sanmiyorum.gidişi kötü oldu gerçi muhteşem yüzyılın 93. bölümünde bekletiyorum 100. bölümde gidiyor diye
o adamla evlenirse geri dönmüş olucak stresli hayata
bir de bdvde konu olduğunu düşündüm de herkes yüzünübile gösterme falan derdi![]()
hahaha ben izlemiyordum o diziyi arada goruyordum tabiiki...iyi yapti bence gidip kendini kurtardi. bundan sonra donecegini sanmiyorum.
Benim de aklımda öyle bir şey var sanki jüri falan olacaktı , tam emin değilim .yook bi programla anlaşma yapmış dönecekmiş unuttum valla adını ama : D
o bu degilde helal olsun kadina...resti cekip, tum satafati birakip eski hayatina geri dondu...
Bir Deniz Akkaya'nın kızı Ayşe'ye bir de bu bebeğe üzülüyorum. Babasız büyümek zorunda olmak, babanın istenmeyen çocuğu olmak korkunç...
Bende ve zaten konusmalarindanda cok saf birisi gibi gozukuyor.. Cok tatli birisi...Aynen, bir de yaptığının arkasında durup bebeğine sahip çıktı aldırmadı ki, o pozisyonda birçok kadın cesaret edemezdi. Ve ben bu kadının samimiyetine gerçekten inanıyorum, diğer dizi oyuncuları gibi kasıntı değil.