- 5 Aralık 2012
- 1.829
- 1.023
-
- Konu Sahibi Ellibirincikisi
Canım 41 tanesini senmi yedin yoksa eşinle berabermiKızlar hamileyim lütfen sizde deneyin 41 meryem süresini
canım meryem suresi okunmuş hurma adet döneminde de yenilebiliryormu banada annanem okutmuş hacdan gelen 41 hurmayı bugün yıkanıcam başlıycam Allahın izniyle ama 41 gün aralıksız devam etmek gerekiyo diye biliyorum regli döneminde yenir mi sormak istedim sana *Kızlar hamileyim lütfen sizde deneyin 41 meryem süresini
ben hacdan getirtenedim ama o niyetle satın aldım sadece ben mi yiycem eşimlemi yiycem okuttum ama daha yemedim?canım meryem suresi okunmuş hurma adet döneminde de yenilebiliryormu banada annanem okutmuş hacdan gelen 41 hurmayı bugün yıkanıcam başlıycam Allahın izniyle ama 41 gün aralıksız devam etmek gerekiyo diye biliyorum regli döneminde yenir mi sormak istedim sana *
Canım banada ilk sen ye dediler 1 hafta sade ben yedim sonra eşinle ye dediler eşimle yediğim günlerde yumurtlama günüme denk geldi ve şükürler olsun Allahım nasip etti geldi meleeğim :)) eşinle birlikte ye canım besmele çek dua edip ye ben hep öle yaptım eşimde aynı şekilde inşallah nasip olur sanada tatlımCanım
ben hacdan getirtenedim ama o niyetle satın aldım sadece ben mi yiycem eşimlemi yiycem okuttum ama daha yemedim?
Ne kadardır olmuyodu canım senin sorun var mıydı ve hemen gebe kaldın mı bir de ben her sabah bi tane yerim duamı edip eşimle birlikte o zaman önümüzdeki ay başlarım inşaalah banada hayırlı sağlıklı bi evlat nasip olurCanım banada ilk sen ye dediler 1 hafta sade ben yedim sonra eşinle ye dediler eşimle yediğim günlerde yumurtlama günüme denk geldi ve şükürler olsun Allahım nasip etti geldi meleeğim :)) eşinle birlikte ye canım besmele çek dua edip ye ben hep öle yaptım eşimde aynı şekilde inşallah nasip olur sanada tatlım
Benim ilk başlarda eşimde varikosel vardı 9 şubatta amelyat olmuştu dr lar 3 ay bişi beklemeyin dedilet bize ama şükür 4 nisanda hamile olduğumu öğrendim darısı sana inşallah yediğin gün kadar bu akşam eşinede yedir yarın yine birlikte yersiniz bizde karmar çormar yemiştik canım... Ne kadardır olmuyodu 8 ay bekledik meleğimiziNe kadardır olmuyodu canım senin sorun var mıydı ve hemen gebe kaldın mı bir de ben her sabah bi tane yerim duamı edip eşimle birlikte o zaman önümüzdeki ay başlarım inşaalah banada hayırlı sağlıklı bi evlat nasip olur
Benim ilk başlarda eşimde varikosel vardı 9 şubatta amelyat olmuştu dr lar 3 ay bişi beklemeyin dedilet bize ama şükür 4 nisanda hamile olduğumu öğrendim darısı sana inşallah yediğin gün kadar bu akşam eşinede yedir yarın yine birlikte yersiniz bizde karmar çormar yemiştik canım... Ne kadardır olmuyodu 8 ay bekledik meleğimizi
Olur canım sabret bol bol dua et Allahın izniyle olur benim ilk bebiş 2 ayda oldu ama düştü kaybettim sonrasında 9 ay bekledik ilişki sonrası ayaklar havaya dikiyomusun bakim dier şeleri uyguluomusun?Canım bizde 9 aydır deniyoruz hatta 10 ama daha reglim glmedi benim eşimde ona benzer bi ameliyat geçirdi olmuyo işte:)
Evet canım iki saat diktiğim oldu yumurtlama günleröde hiç olmadı bizîm ya bilmiyorum normal yoldan olmuycak galiba:/Olur canım sabret bol bol dua et Allahın izniyle olur benim ilk bebiş 2 ayda oldu ama düştü kaybettim sonrasında 9 ay bekledik ilişki sonrası ayaklar havaya dikiyomusun bakim dier şeleri uyguluomusun?
Olur bende öle diodum aşılama yaptırcaktım koymuştum kafaya ama şöyle yap yumurta takibi yaptır eşinede havuç suyunu içir bol bolEvet canım iki saat diktiğim oldu yumurtlama günleröde hiç olmadı bizîm ya bilmiyorum normal yoldan olmuycak galiba:/
Hamile misin canım?kızlar merhaba. hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar.konu baya eski ama yazmak istedim bende bu ay başladım 2. günüm 1 tane eşim bir tane de ben yiyorum hurmadan . Rabbim inşallah bize de nasip eder bu mübarek günler hürmetine .
Aradan baya zaman geçmiş ama hurma okutup hamile kaldınız mı nasıl oldu o süreç neler yaptınız nasıl yaptınız anlatırmısınız lütfenkızlar merhaba gecenlerde teyzem anneme geldi bende görmeye gittim bana canım 41 tane hurmaya her birine 41 adet meryem süresini okutup eşinle beraber yer ve malum günlerde ilişkiye girersen inş bebek sahibi olabilirsin dedi bende tamam hemen okuyum dedim ama benim değil başka birinin okuması gerekiyormuş kimi bulcamki teyze dedim sen bana hurma yı al ver ben arkadaşlarıma okuttururum dedi ramazan ayında 2 kişiye yaptık hamile kaldılar benimde aklıma sen geldin hemen hurma alıp okutayım dedim ama niyet senin niyetin olduğu için hurmayı da senin alman gerekiyormuş dedi tabi ben laf lafı acınca unuttum hurma alıp teyzeme vermeyi teyzemede uzak oturuyorum ama bayramda hurma götürcem sonra bitince de almaya giderim isterseniz etrafınızda okuyacak kişiler varsa deneyin derim ben allahın kelamı kaydebecek ne olabilir ki.a.s
Hergün mü 2 tane mi yediniz 1 eşiniz bir siz. Yoksa bir gün eşiniz bir gün siz mi hurma yediniz nasıl oldukızlar merhaba. hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar.konu baya eski ama yazmak istedim bende bu ay başladım 2. günüm 1 tane eşim bir tane de ben yiyorum hurmadan . Rabbim inşallah bize de nasip eder bu mübarek günler hürmetine .
Canım kusura bakma yeni gördüm. Kasım ayında hamile kaldım.Hamile misin canım?
Bir tane ben bir tane eşim yemiştik canım her gün .Hergün mü 2 tane mi yediniz 1 eşiniz bir siz. Yoksa bir gün eşiniz bir gün siz mi hurma yediniz nasıl oldu
Canm bende okuttum 41 farklı kişiye 41 tane hurma. Bizde onu eşimle beraber hergün 1er tane yiyicez demi farklı bişeyde yaptınız mı siz. Nasıl oldu anlatırmısınBir tane ben bir tane eşim yemiştik canım her gün .
Farklı birşey yapmadık birer tane yedik o kadarCanm bende okuttum 41 farklı kişiye 41 tane hurma. Bizde onu eşimle beraber hergün 1er tane yiyicez demi farklı bişeyde yaptınız mı siz. Nasıl oldu anlatırmısın
Canm mesajını geç gördüm kusura bakma.Farklı birşey yapmadık birer tane yedik o kadar