- 29 Haziran 2019
- 2.066
- 1.791
- 33
-
- Konu Sahibi Ellibirincikisi
Canım merhaba konu eskı ama bebegını kucagına aldın mı hurmayla hamıle kaldın dımı bende 3 ay önce bir düşük yasadım ve gelecek ay bu hurma ve Meryem suresini yaptırmak istiyorum sizi görünce umutlandımÇok çeşit çeşit var ama biz günde 1 tane o 1 tane ben yemiştim canım
canım hurma meryem suresini yapmadan mı hamile kaldın nasıl oldu.Canım merhaba konu eskı ama bebegını kucagına aldın mı hurmayla hamıle kaldın dımı bende 3 ay önce bir düşük yasadım ve gelecek ay bu hurma ve Meryem suresini yaptırmak istiyorum sizi görünce umutlandım
Canım tam başlayacakken hamıle oldugumu öğrendim bu resmen bir mucize o duaya başlama niyeti bıle yetti Allahım devamını getirir inşcanım hurma meryem suresini yapmadan mı hamile kaldın nasıl oldu.
nasıl ben okuyacak kimsem yok kendim okusam olur mu acaba hurmayiKızlar hamileyim lütfen sizde deneyin 41 meryem süresini
Ben kendim okudum. Allah kabul etsin inşallah okuyan herkesinkini. İçten duayı en iyi kendiniz edersiniznasıl ben okuyacak kimsem yok kendim okusam olur mu acaba hurmayi
Bence ilişkiden sonra sabaha kadar hiç kalkma ve belinin altına yastık koy ve hamile kalmak için bazı pozisyonlar var onlara da bakabilirsincanım bende de eşimde de bi sorun bulunamadı her bişeyi yaptırdık hal böyle olunca doktorum biraz rahatlamam için 1 2 ay kadar ara vermek istedi ilaç ve aşılama daha çok yumurtlama bozuklarında işe yarar sen biraz kafanı dağıt doğal yolla gebe kalma şansın yüksek dedi.
inan bu ara verme işi de bana çok iyi geldi.
3 yıllık evliyim hiç korunmadık fakat son 6 aydır gebelik için uğraşıyorum yani tutsa tutardı ama daha önceden ilişki biter bitmez hemen kalkıp yıkıyordum ama şimdi 30 dk kadar yatıyorum hayırlısı artık.
peki canım senin sorunun ne?
Nasıl Bi hurma bu bildiğimiz hurmamıcanım başka biri senin adına tüm hurmalara okuyabilirim istersen 41 adet hurmayı 41 kişiye dağıt istersen 10 kişiye bölüştür istersen tek kişiye çevrene ve canı gönülden okuyacak kişiye göre.
ama her hurmaya 41 adet okuncak yarısını 20 adet eşin 21 adet de sen ye.
Bildiğimiz hurmaya demi yoksa kabe hurma hurması olmasımi gerekiyoKızlar hamileyim lütfen sizde deneyin 41 meryem süresini
Merhaba normal hurma canım bende böyle gebe kaldım şuan 40+3 olduk doğumu bekliyoruzBildiğimiz hurmaya demi yoksa kabe hurma hurması olmasımi gerekiyo