Meryem süresi ve hurma

Çok çeşit çeşit var ama biz günde 1 tane o 1 tane ben yemiştim canım
Canım merhaba konu eskı ama bebegını kucagına aldın mı hurmayla hamıle kaldın dımı bende 3 ay önce bir düşük yasadım ve gelecek ay bu hurma ve Meryem suresini yaptırmak istiyorum sizi görünce umutlandım

Canım merhaba konu eskı ama bebegını kucagına aldın mı hurmayla hamıle kaldın dımı bende 3 ay önce bir düşük yasadım ve gelecek ay bu hurma ve Meryem suresini yaptırmak istiyorum sizi görünce umutlandım
canım hurma meryem suresini yapmadan mı hamile kaldın nasıl oldu.

dua okuttugunuz kişilerin günahkar olmadıgını ne biliyorsunuz?
böyle şeyler bana inandırıı gelmiyor siz Allah ile aranıza kişi falan koymadan direkt ondan isteyin derim, Allah gönülden istenen şeyleri kabul eder hayırlı ise.
Hepinizin hakkında hayırlısını dilerim.

41 hurmanın herbirine 1 er tane Meryem suresi okunacak ben başladım dün itibariyle bir hurma eşim için bir hurma kendim için okuyup yiyoruz. Forumdaki bir bayan da bu şekilde yapmış 1 ay sonra hamile olduğunu öğrenmiş. Allah isteyen herkese nasip etsin

canım bende de eşimde de bi sorun bulunamadı her bişeyi yaptırdık hal böyle olunca doktorum biraz rahatlamam için 1 2 ay kadar ara vermek istedi ilaç ve aşılama daha çok yumurtlama bozuklarında işe yarar sen biraz kafanı dağıt doğal yolla gebe kalma şansın yüksek dedi.
inan bu ara verme işi de bana çok iyi geldi.
3 yıllık evliyim hiç korunmadık fakat son 6 aydır gebelik için uğraşıyorum yani tutsa tutardı ama daha önceden ilişki biter bitmez hemen kalkıp yıkıyordum ama şimdi 30 dk kadar yatıyorum hayırlısı artık.
peki canım senin sorunun ne?
Bence ilişkiden sonra sabaha kadar hiç kalkma ve belinin altına yastık koy ve hamile kalmak için bazı pozisyonlar var onlara da bakabilirsin

canım başka biri senin adına tüm hurmalara okuyabilirim istersen 41 adet hurmayı 41 kişiye dağıt istersen 10 kişiye bölüştür istersen tek kişiye çevrene ve canı gönülden okuyacak kişiye göre.
ama her hurmaya 41 adet okuncak yarısını 20 adet eşin 21 adet de sen ye.
Nasıl Bi hurma bu bildiğimiz hurmamı

X