• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meryem Ana otu..

kdrdmr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
388
19
33
Kızlar dert mi bilmiyorum.ama ablam bana Umreden doğum yapacağım için meryem otu getirmişti. Doğum kolay oluyormuş öyle rivayetler var . Ama ben nasıl kullanicam . Doğumuma 7-8 hafta var gerçi ama normal doğum yapmak istediğim için size sormak istedim . Aranızda kullanan var mı ?? Gerçekten de ise yarıyor mu?

note3 kadinlar_klubü

Kızlar dert mi bilmiyorum.ama ablam bana Umreden doğum yapacağım için meryem otu getirmişti. Doğum kolay oluyormuş öyle rivayetler var . Ama ben nasıl kullanicam . Doğumuma 7-8 hafta var gerçi ama normal doğum yapmak istediğim için size sormak istedim . Aranızda kullanan var mı ?? Gerçekten de ise yarıyor mu?

note3 kadinlar_klubü

Biri kalkıp evet ben bu otu kaynattım içtim, yedim falan dese, gerçekten aynı şeyi yapmaya cesaretiniz var mı? Allah korusun ya bir yan etkisi falan olursa, bebeğe zararı dokunursa. Hamile insan bilmediği şeyi alırmı ki? :44:

İnşallah ota, ilaca gerek kalmadan çok kolay bir doğum yaparsınız.
.

Kuldoğumlar :3:nidiklarim var.
Bir bardak suyu kaynar bardağa koy bir tatli kaşifi bitkiyi ekle 5 dk Dinlensin iç arkadasim.
Kolay dogumlar

3,5 ay önce doğum yaptım.Yalnız suyunu falan içmedim.Doğuma giderken suya koyduk,doğum gerçekleşince de ananem bendeydi onu aradık sudan çıkardı.Bu kadar yani.4saat içinde oldu doğum.Son bi saat şiddetli sancı çektim o kadar.Kolay bi doğumdu.

Bilmediğiniz otu yemeyin ben normal zamanda korkuyorum bide hamilesiniz alerjiniz varsa napicaksiniz mesela bana onceden asma yapragi dokunmazdi 30 yaşımdan sonra dokunmaya basladi ne zaman yesem karnim agriyodu artik yemiyorum Asla da bilmediğim otu çöpü ne demler icerim nede yerim

Ben kullandım annem ümreden getirmişti.
Yalnız bu ot içilmiyor.
Doğuma giderken suya koyuluyor.
Biz bir akşam denemek için koymuştuk, ertesi günü
doğuma gittim, doğumumda 6 saat içinde oldu.

Biri kalkıp evet ben bu otu kaynattım içtim, yedim falan dese, gerçekten aynı şeyi yapmaya cesaretiniz var mı? Allah korusun ya bir yan etkisi falan olursa, bebeğe zararı dokunursa. Hamile insan bilmediği şeyi alırmı ki? :44:

İnşallah ota, ilaca gerek kalmadan çok kolay bir doğum yaparsınız.
.

O ot içilmiyor canım :) çalı gibi bisey suya atılınca belli bi sure sonra dalları açılıyor tum dallar açılınca dogum bitiyor :)

note3 kadinlar_klubü

Cabim dogum sancın başladığında ılık suya bu otu atacaksın bu kadar basit o dallarını açtığında doğumun bitmiş olacak. Belki etrafımda elli kisi bunu yapmıştır hepsinin ki kolay oldu, ben mecburi sezeryanliyim ;)

fatma anamizin otu diye biliyorum ben onu...kolay dogum yaptirdigi dogrudur...eger ayni ottan bahsediyorsak en azindan...

suya koyuyorsun sancilarin baslayinca...ot acildikca o da buyuyor...suyu az geldikce su ekliyorsun...ve sancilandiginda o sudan iciyorsun surekli..ne kadar icebilirsen artik...abartmayada gerek yok tabii...dogumdan sonrada cikariyorsun ve o ot geri minicik hale geliyor...

Allah kolayliklar nasib etsin..bu arada dogum haftanda bolca hurma yiyebilrsin, yardimci oluyormus…birde ananasinda iyi oldugunu duymustum.

Rabbim saglicakla kucagina almayi nasib etsin.

Kuldoğumlar :3:nidiklarim var.
Bir bardak suyu kaynar bardağa koy bir tatli kaşifi bitkiyi ekle 5 dk Dinlensin iç arkadasim.
Kolay dogumlar

demişsin ki ;kullanan tanıdıklarım var, doğumları kolay oldu :):)
Çevirmenin olabilirim, işsizim zati :)
bu ot içiliyor mu gerçekten, ben içilmiyor diye biliyorum.

note3 kadinlar_klubü

canım doğuma giderken suyun içine atıyorsun 1 yudum falan içiyorsun 3.5 ay önce kuzenimin eşine yaptık biz.. açılması birden 3 cm den 7-8 cm ye çıktı hemşire bile şaşırdı doğuma aldılar hemen :emir_bebek: ama doğumdan sonra hemen çıkarmak gerekiyormuş yoksa kanama devam ediyormuş.. Ama sakın doğumdan önce suya falan koyma üstüne takma rahim kasları açıldığından düşük olabiliyormuş

demişsin ki ;kullanan tanıdıklarım var, doğumları kolay oldu :):)
Çevirmenin olabilirim, işsizim zati :)
bu ot içiliyor mu gerçekten, ben içilmiyor diye biliyorum.

içiliyor canım mesela çocuğu olmayanlar suyun içine koyup içiyorlar ve üzerlerine 1 dal parçasını takıyorlar hamile kalınca hemen çıkarılıo ve içilmio.. doğuma giderken de 1 yudum içiyosun sıkıntı olmuo

Back
X