- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
- Konu Sahibi Kikuchi-kun
-
Peki bi bardak suya mı koyulur sence ?Taşıyorum şuan suya da koyarım inşallah zaten çok büyük bir bitki olduğunu için hepsine okudum ama kucuk bı parçasını üstümde tasiyorum.
Canım uc tane Meryem oku bi parcasini dedigim gibi sag göğsüne koy geri kalalnini da bı surahiye koy eşinizle beraber için. Sende pco mu vardiPeki bi bardak suya mı koyulur sence ?
Sağol canımBu topigi okuyun genelde uzerlerinde tasimis hamile kalanlar https://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-666279-p-2.html
Bı gece beklesin ama ondan sonra icinCanım uc tane Meryem oku bi parcasini dedigim gibi sag göğsüne koy geri kalalnini da bı surahiye koy eşinizle beraber için. Sende pco mu vardi
TeşekkürlerBu topigi okuyun genelde uzerlerinde tasimis hamile kalanlar https://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-666279-p-2.html
Yok ki ben de ve eşim de hiç bişey yokCanım uc tane Meryem oku bi parcasini dedigim gibi sag göğsüne koy geri kalalnini da bı surahiye koy eşinizle beraber için. Sende pco mu vardi
Canim esin tum tetkiklerini yaptirdi mi dna hasari dahil?Yok ki ben de ve eşim de hiç bişey yok
Stresten oluyor sağolasın
Dna hasarı nedir sperm hareketlilik hız kalite vb yapıldıCanim esin tum tetkiklerini yaptirdi mi dna hasari dahil?
Dna hasari bebek olmasini engelleyen ciddi bir problem erkek dna sindaki kiriklar .Hasarli oldugu icin sperm yumurtayi dolleyemiyor .Bir tup bebek merkezine gidip yaptırabilirsiniz.Dna hasarı nedir sperm hareketlilik hız kalite vb yapıldı
Biz direkt istesek yapıyorlar mı peki bizim talebimizle ?Dna hasari bebek olmasini engelleyen ciddi bir problem erkek dna sindaki kiriklar .Hasarli oldugu icin sperm yumurtayi dolleyemiyor .Bir tup bebek merkezine gidip yaptırabilirsiniz.
Yaparlar biz dna hasar testi yaptirmak istiyoruz demeniz yeterliBiz direkt istesek yapıyorlar mı peki bizim talebimizle ?
Sağolasın allah razı olsunYaparlar biz dna hasar testi yaptirmak istiyoruz demeniz yeterli
Hasarsa sebebi tedavisi var .Ben keske hasar ciksa Allah şifasını vermis diye dua ediyordum .Cok sukur hasar tespit edildi o yuzden olmuyormus bebegim. Hasar tedavisinden sonra hamile kaldim.Sağolasın allah razı olsun
Allah bağışlasınHasarsa sebebi tedavisi var .Ben keske hasar ciksa Allah şifasını vermis diye dua ediyordum .Cok sukur hasar tespit edildi o yuzden olmuyormus bebegim. Hasar tedavisinden sonra hamile kaldim.
Amin canim Allah sana da nasip etsin .Bir de preseed jel var kullanabilirsin .Konumu okumus muydun denedigim her seyi yazdim.Allah bağışlasıninş ben de deniyeyim
Duymuştum onu hatta burada okumuştum ama düşük yapanlar da var die korktum ne düşünüyorsun bu konu hakkında ?Amin canim Allah sana da nasip etsin .Bir de preseed jel var kullanabilirsin .Konumu okumus muydun denedigim her seyi yazdim.
Duymuştum onu hatta burada okumuştum ama düşük yapanlar da var die korktum ne düşünüyorsun bu konu hakkında ?
Ben de anlamadım :)) konuna bakayım canımPreseedle dusugun ne alakasi var anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?