Gebeliğe Hazırlık Meryem Ana Otu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kikuchi-kun

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2017
443
164
23
26
Kızlar ben bu ottan aldım ama herkes farklı bişey yapmış . Suya koyup okuyup içen var üzerinde taşıyan var . Hamile kalıp uzerinde doğuma kadar taşıyan var ogrendikten sonra çıkartılması gerektiğini söyleyen var . Nolur yardım edin napicam şimdi bu otla ben.

Bende Doğuma giderken suya koyup dua edildiğini o açarken rahmin de açıldığını biliyorum. Kuzenlerim de hep yaparlar ve doğumları hep kolay oldu. Diğerlerini hiç duymadım.

Canım ben de yeni aldım naaptın sen?

Bende Doğuma giderken suya koyup dua edildiğini o açarken rahmin de açıldığını biliyorum. Kuzenlerim de hep yaparlar ve doğumları hep kolay oldu. Diğerlerini hiç duymadım.
Bende böyle yapmıştım. Annemler yapmıştı yani. Pekte inanmadım ne yalan söyleyeyim. Doğumhanede kanamam durmayınca doktorum sormuştu “çiçek falan koymadınız dimi suya ” diye. Koyduysanız çıkartın dedi, kesildi kanamam sonra. Açılmamda çabuk oldu, doğumumda benim için çok zordu ama doktorum rahat olduğunu söylüyor. Doğuma giderken koydurun, bi deneyin

demek dr da bilgisi varmış

Aaa peki inanmadığın için mi böyle oldu yoksa yapmamak mı gerekiyormuş. Tam tersi açılmasını engellemiş sende sanki. Ben inanıyorum çünkü saatlerce suni sancı bekleyenlerin sonraki doğumunda suni sancısız 1 saatte doğurup çıktığına şahit oldum. Belki de denk geldi bilmiyorum tabi.

Yok hayır işe yaramış. Toplam 3 saat sürdü benim sancım ve doğumum. Gayet iyiydi yani. Doğum olduktan sonra çıkarmak gerekiyormuş sudan çiçeği. Rahim kapanmıyormuş. O yüzden doğum oldu, yarım saat kadar kapanmadı rahmim kanamam devam etti.

Allah bağışlasın
Peki ben nasıl kaynatıp içicem günde kaç bardak ve hangi miktar suda bekleticem bilgin var mı

Aaaa bak bilmiyordum ben çıkarmak gerektiğini. Öğrenmiş oldum. Süper o zaman. Kullanalım :)

Allah bağışlasın
Peki ben nasıl kaynatıp içicem günde kaç bardak ve hangi miktar suda bekleticem bilgin var mı
İçme diye bir şey yok. Sancıların başladığında suya koyuyorsun. Biz bir hocadan rica etmiştik. Onlar yaptı. Suya koyunca açılıyormuş yaprakları. Dua falan okuyorlar sanırım. Rahmin kolay açılıyor. Doğum gerçekleşince çıkartıyorlar. Bu kadar.

Canım ben ama hamile olmak için benim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…