Gebeliğe Hazırlık Meryem ana otu ile ilgili

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki şuan hamile misiniz kimyasal gebelikten sonra yani

Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Haliyle geç kanamam başladı ve 10 gün sürdü. Daha adetime var ama kimyasal gebelik olduğu için normal süremde mi adet olurum gecikme olur mu bilmiyorum.

Peki şuan hamile misiniz kimyasal gebelikten sonra yani

Bu benim ikinci kimyasal gebeliğim. Ilkinden sonra 7-8 ay olmadi. O zaman ilaç iğne tedavisi oldum. Sonra hepsini bıraktım dedim ilkinde hiç ilaç yokken hemen oldu o zaman kullanmiycam sadece bitkisel şeyler kullandım. Meryem ana otunu da o sırada kullandım. Burda görmüştüm haca giden bir arkadaştan hemen istettim. Getirdi sağolsun.

Bu benim ikinci kimyasal gebeliğim. Ilkinden sonra 7-8 ay olmadi. O zaman ilaç iğne tedavisi oldum. Sonra hepsini bıraktım dedim ilkinde hiç ilaç yokken hemen oldu o zaman kullanmiycam sadece bitkisel şeyler kullandım. Meryem ana otunu da o sırada kullandım. Burda görmüştüm haca giden bir arkadaştan hemen istettim. Getirdi sağolsun.
Benim elimde de var bu ay denicem Allahtan ümit kesilmez inşallah herşey gönlümüze göre olur

Benim elimde de var bu ay denicem Allahtan ümit kesilmez inşallah herşey gönlümüze göre olur

Varsa dene tabi ki. Yumurtlamaya kadar kullan daha fazla kullanma. Ben geçen ay meryem süresi çok dinledim. Bir kac defa okudum ama en fazla her gün açıp dinliyordum.

Varsa dene tabi ki. Yumurtlamaya kadar kullan daha fazla kullanma. Ben geçen ay meryem süresi çok dinledim. Bir kac defa okudum ama en fazla her gün açıp dinliyordum.
41 kere filan okunuyormus diye okumustum okumaya başladım adet olunca da dinliyordum hemde takip ediyordum videoda eşim de oyle olmaz heralde bu dönemde uzak durman gerekir yazılardan filan dedi nette de bulamadım bu şekilde bişey bitsin okuyayım o zaman dedim bende

Back