Gebeliğe Hazırlık Meryem ana otu ile ilgili

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tem13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2018
145
63
48
31
Herkese günaydın Aranızda Meryem Ana otunu kullanan var mı yada kullanan tanıdığınız var mi nasıl kullandı yada nasıl kullandınız ne kadar süre hamile kalmayı denediniz de sonra kullandınız biraz çok oldu sanırım sorular yardımcı olur musunuz rica etsem

Selam banada dün annem hacıdan getirdi bende adetim olsun bitsin başlayacağım Allahın izniyle

Valla ben forumda okudum araştırdım aynı gün koştur koştur aldım geldim. İkinrekat namaz kılıp üzerine meryem süresini okudum suya koydum iki gün içtim 3. Gün içemedim midem bulandı çünkü su ağır kokuyor bi kaç gün sonra hani çiçeği suya koyarızda bi kaç gün sonra rengi ve kokusu kötü olur aynen öyleydi çekinerek dökyüm valla

Zaten aktarlarda dediki doğum yapacak hanımlar için bu dedi birde belgeselde izledim. Orda da hamile lerin doğum yapabilmek için kullanılması için anlatılıyordu

Bazılarıda güzel kokuyor tadı tarcın gibi falan dediler senin neden öyle oldu acaba

Hamile kalmak icinde cok önemliymis daha annem dün geldi hacıdan bide meyvesini almıs tabi ikisinidr yapıcam insallah

Bazılarıda güzel kokuyor tadı tarcın gibi falan dediler senin neden öyle oldu acaba
Doğru bende aynen öyle okudum doğru ilk koyduğunda öyle oluyor ikinci gün biraz değişiyor üçüncğ gün daha da, 4. Gün içemedim tiksindim. Başkalarına sordum onlarda yosun gibi oluyor sonra tadı dedi

Ayy insallah benm öyle olmaz ya cok tiksinirim yoksa bende
Valla inş sıkıntı yaşamazsın benim midem hassas baktım tiksinerek içiyorum dedim tiksinerek içtiğim şey şifa olsa , şifa görmem ondanki , belki günaha gidiyorum diye korktum içmedim

Bende kullandım ama en fazla 3 gün yarim bardak. Yumurtlamaya kadar kullanılıyor. Bir litre suya bir çiçek koydum ben. Üstüne meryem süresi felak nas okudum. Hem kendim içtim hem eşime icirdim. Ama fazla kullanamadım. Durunca tadı toprak kokusu gibi berbat oluyor. Kullandığım ay değil bir sonraki ay kullanmadigim ay hamile kaldım. Ama kimyasal gebelik oldu. Onun etkisi pldu mu yoksa hamile kaldigim ay bal tarcin çörek otu (4-5kasik) yaş incir yemiştim yumurtlamaya kadar. Onlar mi etkili oldu bilmiyorum. 7 8 aydır olmuyordu.

Zaten bu ot östrojen iceriyormus, o da yumurtlama aşamasında gerekli bir hormon. Bence östrojen değerleri iyi olanlarda çok etkili olacağını sanmıyorum.

Adet olmamada daha nerdeyse 20 gün var nasıl sabrediceksem artk , keske icemediysen üstünde tasısaydın bari

Bende pko var zaten östrojen hormonum fazla olmadıgından adet düzensizligm var insallah şifa olur

Bende 1 gün kalacakmış oylelikle icilecekmis sonra kurutup dogum zamanı da kullanılacak diye okumuştum bide ustunde tasiniyomus filan diye ne kadar bir parça koydunuz suya

Peki şuan hamile misiniz kimyasal gebelikten sonra yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…