Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben forumda okudum araştırdım aynı gün koştur koştur aldım geldim. İkinrekat namaz kılıp üzerine meryem süresini okudum suya koydum iki gün içtim 3. Gün içemedim midem bulandı çünkü su ağır kokuyor bi kaç gün sonra hani çiçeği suya koyarızda bi kaç gün sonra rengi ve kokusu kötü olur aynen öyleydi çekinerek dökyüm vallaHerkese günaydın Aranızda Meryem Ana otunu kullanan var mı yada kullanan tanıdığınız var mi nasıl kullandı yada nasıl kullandınız ne kadar süre hamile kalmayı denediniz de sonra kullandınız biraz çok oldu sanırım sorular yardımcı olur musunuz rica etsem
Doğru bende aynen öyle okudum doğru ilk koyduğunda öyle oluyor ikinci gün biraz değişiyor üçüncğ gün daha da, 4. Gün içemedim tiksindim. Başkalarına sordum onlarda yosun gibi oluyor sonra tadı dediBazılarıda güzel kokuyor tadı tarcın gibi falan dediler senin neden öyle oldu acaba
Valla inş sıkıntı yaşamazsın benim midem hassas baktım tiksinerek içiyorum dedim tiksinerek içtiğim şey şifa olsa , şifa görmem ondanki , belki günaha gidiyorum diye korktum içmedimAyy insallah benm öyle olmaz ya cok tiksinirim yoksa bende
Bende kullandım ama en fazla 3 gün yarim bardak. Yumurtlamaya kadar kullanılıyor. Bir litre suya bir çiçek koydum ben. Üstüne meryem süresi felak nas okudum. Hem kendim içtim hem eşime icirdim. Ama fazla kullanamadım. Durunca tadı toprak kokusu gibi berbat oluyor. Kullandığım ay değil bir sonraki ay kullanmadigim ay hamile kaldım. Ama kimyasal gebelik oldu. Onun etkisi pldu mu yoksa hamile kaldigim ay bal tarcin çörek otu (4-5kasik) yaş incir yemiştim yumurtlamaya kadar. Onlar mi etkili oldu bilmiyorum. 7 8 aydır olmuyordu.
Zaten bu ot östrojen iceriyormus, o da yumurtlama aşamasında gerekli bir hormon. Bence östrojen değerleri iyi olanlarda çok etkili olacağını sanmıyorum.
Bende 1 gün kalacakmış oylelikle icilecekmis sonra kurutup dogum zamanı da kullanılacak diye okumuştum bide ustunde tasiniyomus filan diye ne kadar bir parça koydunuz suyaValla ben forumda okudum araştırdım aynı gün koştur koştur aldım geldim. İkinrekat namaz kılıp üzerine meryem süresini okudum suya koydum iki gün içtim 3. Gün içemedim midem bulandı çünkü su ağır kokuyor bi kaç gün sonra hani çiçeği suya koyarızda bi kaç gün sonra rengi ve kokusu kötü olur aynen öyleydi çekinerek dökyüm valla![]()
Hamile kalmak icinde cok önemliymis daha annem dün geldi hacıdan bide meyvesini almıs tabi ikisinidr yapıcam insallah
Peki şuan hamile misiniz kimyasal gebelikten sonra yaniBende kullandım ama en fazla 3 gün yarim bardak. Yumurtlamaya kadar kullanılıyor. Bir litre suya bir çiçek koydum ben. Üstüne meryem süresi felak nas okudum. Hem kendim içtim hem eşime icirdim. Ama fazla kullanamadım. Durunca tadı toprak kokusu gibi berbat oluyor. Kullandığım ay değil bir sonraki ay kullanmadigim ay hamile kaldım. Ama kimyasal gebelik oldu. Onun etkisi pldu mu yoksa hamile kaldigim ay bal tarcin çörek otu (4-5kasik) yaş incir yemiştim yumurtlamaya kadar. Onlar mi etkili oldu bilmiyorum. 7 8 aydır olmuyordu.
Zaten bu ot östrojen iceriyormus, o da yumurtlama aşamasında gerekli bir hormon. Bence östrojen değerleri iyi olanlarda çok etkili olacağını sanmıyorum.
meyvesini nasıl tüketiyorsunuz bana da geldi ama dışı çok sert nasıl kullanacağım bilmiyorum
Meyvesini duymamıştım hiç deneyin inşallah hamile kalırsınız
Valla ben henüz kullanmadım ama rendeleyip icindekini balla karıstırın diorlar bende tam bilmiorm arastıracagm