^^^^mervenin bitiremediği çeyizleri^^^^

merve56

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
844
2
96
Bursa
evlenme martta karar verdik ve bi iğnem bile yoktu diyebilirim
aman idare edecek şeyler alsam olur diyodum
ama sonra sizi buldum
iyi ki de tanışmışım burasıyla
sayenizde çeyizime çok iyi şeyleri uygun fiyata alma şansına sahip oldum

iyi ki varsınız kızlar

marttan beri almaya çalıştım tüm çeyizimi çok eksiğim var
oturacağımız yer çok uzak olduğu için kimisini ordan alıcam yani düğünden sonraya bıraktım
zamanla eksiklerimi tamamlarım inşallah seneye de burayı bırakmaya niyetim yok :1:

Buyrun çeyizime

nevresimlerim

pikeler

kapitonelerim

battaniyeler

sağdaki battaniyelerin mürdüm olanı benim

yorganlar

havlular(birçoğunun resmi yok diye yükleyemedim ama)

bornozlar hariç tüm takım var

bornozlarımız

el havlularım

son alınanlar

bu da gelinliğim
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/546392-tesetturlu-gelinligim-begendiniz.html

ve davetiyem

http://www.kadinlarkulubu.com/davetiye/548548-komik-komik-sirin-davetiyem-nasil.html

Son düzenleme:
gelelim mutfağa

tencereler

çatal bıçak takımlarım

tavalar

çaydanlık

cezve

küçük mutfak aletleri

yemek takımımın resmi yok çektikten sonra koyarım inşallah

kahvaltı takımım

[

çay bardakları

su bardakları

kahve yanı su bardaklarım

sürahiler

kek fanusları

tupperlaaaar

saklama kaplarım

fırın kaplarım

Son düzenleme:
fırın tepsileri

erzak saklama kavanozlarım

kesme panolarım

tepsiler

korkmaz servisler

bıçaklar

bahartlıklar tuzluk-biberlikler

al al bitmeyen ıvır zıvırlar

tava arası koruyucu olarak 5 tane aldım

ikeaaa

çok zevklisin ya. herşeyini çok beğendim benim zevkimle çok örtüşüyor seninki :) puantiyeli bornozların markasını merak ettim. daha bir çok şeyi merak ettim aslında :D
ve en çok hoşuma giden de mutfak ürünlerinde tupper haricinde plastik görmedim. gözümden kaçsada az belli. hiç sevmem ben plastiği. ne güzel mutlu mesut kullanman dileğiyle :)

canım koca bir maşallah bitmiş çeyizler ama harika tek kelimeyle çok sevdim zaten resimlerin paylaşldığı topikte paylaşmıştın çoğunu biliyorm hepside çok kaliteli güzel günlerde kullannn canım

HEPSİ BİRBİRİNDEN HARİKA BAYILDIM :) RABBİM İYİ GÜNLERDE KULLANMAK NASİP ETSİN EN BAŞTA YUVANDA HUZUR-SEVGİ-SAYGI DAİM OLSUN İNŞ HERŞEY GÖNLÜNCE OLUR :nazar:

Canıımm ne kadar çok şey almışsın böyle:nazar: Hepsi de çok güzel ve kaliteli güzel günlerde kullan inşallah kocaman bir maşallah :nazar:
:9:

HEPSİ BİRBİRİNDEN HARİKA BAYILDIM :) RABBİM İYİ GÜNLERDE KULLANMAK NASİP ETSİN EN BAŞTA YUVANDA HUZUR-SEVGİ-SAYGI DAİM OLSUN İNŞ HERŞEY GÖNLÜNCE OLUR :nazar:

beğenmene sevindim canım güzzel dileklerin için teşekkür ederim en önemlisi mutlu günlerde kullanmak zaten
Allah hepimize mulu mesut kullanmayı nasip etsin

çok zevklisin ya. herşeyini çok beğendim benim zevkimle çok örtüşüyor seninki :) puantiyeli bornozların markasını merak ettim. daha bir çok şeyi merak ettim aslında :D
ve en çok hoşuma giden de mutfak ürünlerinde tupper haricinde plastik görmedim. gözümden kaçsada az belli. hiç sevmem ben plastiği. ne güzel mutlu mesut kullanman dileğiyle :)

canm markası jua
6. caddeye indirime giriyor ben oradan almıştım
merak ettiklerini sorabilirsin tatlım elimden geldikçe cevaplarım
evet canım plastik sevmiyorum
genelde cam almaya çalıştım
biraz da tupper aldım

Çok güzel şeyler almışsın canım güle güle kullan.:16:

teşekkür ederim canım iyi günlerde kullanalım inşallah

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
aldıkların çok güzel..iyi günlerde kullanmanı dilerim..

teşekkür ederim canım sizin beğenmeniz beni daha çok mutlu ediyor

Tupperları intenetten mi aldın canım yoksa etfarında satan birisi mi vardı? Eğer internetten aldıysan nasıl aldığını kimden aldığını anlatabilir misin? Ben de tupper almak istiyorum ama çevrem saten kimse yok. :26:

canım koca bir maşallah bitmiş çeyizler ama harika tek kelimeyle çok sevdim zaten resimlerin paylaşldığı topikte paylaşmıştın çoğunu biliyorm hepside çok kaliteli güzel günlerde kullannn canım

ayyy sağol canım benim zaten senin sayende bi sürü ey vardır bu çeyizde kampanyaları paylaştıkca aldım
ne zamandır kon uaçıcam vaki olmuyodu beğenmene çok sevindim
aldıklarımızı güzel günlerde kullanırız inşallah

Canıımm ne kadar çok şey almışsın böyle:nazar: Hepsi de çok güzel ve kaliteli güzel günlerde kullan inşallah kocaman bir maşallah :nazar:
:9:

çokkkkkkkkkkkkkk muuuuuuuuuuuuuuu

bana da az geliyo eksiklerim olduğu için sanırım :1::1::1:

güzel günlerde kullanalım inşallah

Tupperları intenetten mi aldın canım yoksa etfarında satan birisi mi vardı? Eğer internetten aldıysan nasıl aldığını kimden aldığını anlatabilir misin? Ben de tupper almak istiyorum ama çevrem saten kimse yok. :26:

canım gittigidiyordan aldım çok uyguna geldi

canım burda aldığım fiyatları yazdım ama ben açıkartırmadan aldığım için çok uyguna geldi şimdi biraz daha pahalı
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...mli-sadece-resim-paylasalim-yorum-yok-88.html

satıcının ürünlerine bakmak istersen link de burada

- Dükkanlar

canım herşeyin çok güzel mart ayında almaya başlamış olmana rağmen baya bi ürün almışsın valla tebrikler :23:

:nazar::nazar::nazar: Masallah diyorum oncelikle hepsi cok guzel ve kaliteli cetizindeki cogu eksik bitmis gibi gorunuyor, mutlu gunlerde kullanman dilegiyle ;)

canım gittigidiyordan aldım çok uyguna geldi

canım burda aldığım fiyatları yazdım ama ben açıkartırmadan aldığım için çok uyguna geldi şimdi biraz daha pahalı
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...mli-sadece-resim-paylasalim-yorum-yok-88.html

satıcının ürünlerine bakmak istersen link de burada

- Dükkanlar

Teşekkürler canım link iiçn. Sorunsuz eline ulaştı di mi memnun kaldın mı bu satıcıdan? Ben internetten pek alışveriş yapmadığım iiçn bilemiyorum kim ya da hangi siteler güvenilirdir?:9:

:nazar::nazar::nazar: Masallah diyorum oncelikle hepsi cok guzel ve kaliteli cetizindeki cogu eksik bitmis gibi gorunuyor, mutlu gunlerde kullanman dilegiyle ;)

teşekkürler canım beyaz eşya ve mobilya hiç bakamadık oturacağımız yere gidince bakacağız en büyük eksik bu

elektrik süpürgesi, fırın, şarjlı süpürge, ütü gibi şeyleri de malesef alamadım alsam da burdan taşıyamayacağım için

düğünden sonraya bıraktım

Teşekkürler canım link iiçn. Sorunsuz eline ulaştı di mi memnun kaldın mı bu satıcıdan? Ben internetten pek alışveriş yapmadığım iiçn bilemiyorum kim ya da hangi siteler güvenilirdir?:9:

canım ben tüm çeyiz netten aldım diyebilirim
markafoni morhipo trendyol 6. cadde westwing ..... hepsi güvenilir ben de senin gibi tereddütlüydüm ama hiç bişey olmuyo emin ol

aldığım satıcı da çok iyiydi canım ben açık artırmadan aldım ürünleri 1 haftayı buldu almam günü dolsun diye rica ettim hepsini son güne kadar beklettim toplu bi şekilde aldım ve kargo ücreti de vermemiş oldum
sorduğuna anında cevap veriyo öyle yani

şimdi bakıyorum keşke birz daha bekleseymiş alcaklarım gelmiş çünkü

kısa sürede bir sürü şey almışsın valla tekstile de baya mesai harcadığın belli:) hepsi kaliteli ve çok güzeller güle güle kullan canım.

Back
X