merve_o nişan resimlerim

çok güzel türbanına bittim nerde yaptırdın .ve iki eşarp tan yaparak mı bu modeli verdiler

teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun. üsküdar özenir kuaför hikmet hanım yaptı canım. baya eski ve meşhur bir kuafördür. türbanda tek geçerim. tek eşarp. 1 mx1 m'lik. arkasındada nişanlığımın üzerindeki dantellerden var kafamdan sırtıma iniyor.

mutluluklar dilerim canım, çok güzel, nişanlığında oldukça asil durmuş, allah mutlu etsin...

teşekkür ederim yaherro'cum. Allah hepimizin mutlulugunu daim etsin.

Maşallah Ne de Güzel Kapanmışsın..
Elbisen de Ne Kadar Güzel..
Allah Mutluluğunuzu Daim Etsin..

tesekkur ederim makara_kukara'cım. ben tesettürün tam olanından yanayım. soft bi makyajım vardı ama bence o bile gereksizdi :)

süper süper!!.. bayıldım zevkine canım:)))

tesekkurler arkadasım. gelinliğimle burda olucam ınsallah yakında. :)

Allah tamamına erdirsin

tesekkur ederim. Allah herkese bu gunu yasamayı nasıp etsın canım.

Ayy maşallah ya bayıldım nişanlık cok güzel cok

tesekkur ederim nazlıhılal Allah hakkımda dusundugunun kat kat fazlasını sen ve senın gıbı dusunen guzel yureklı kardeslerıme nasıp etsın...

canımm nişan kıyafetin çok güzell bayıldımmmmmmm sanada çok yakışmışşşşşş allah mesud etsinnnn

Allı pullu şeyleri pek sevmem ama kıyafetini çok beğendim... damat beyle de çok yakışmışsınız tebrikler,Allah mesut etsin...

Allı pullu şeyleri pek sevmem ama kıyafetini çok beğendim... damat beyle de çok yakışmışsınız tebrikler,Allah mesut etsin...

teşekkür ederim fotoğraf seni yanılttı sanırım çok sadeydi çünkü nişanlığım. hiçbir yerinde al pul yoktu. sana pullu gelen yer üst kısımdaki güpür sanırım. yorumun için tekrar teşekkür ederim.

tüm yorumlara katılıyorum. cok hoş olmuşsunuz. maşallah boy pos uyumlusunuz inş. ömür boyu böle devam eder....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…