merhaba cnm dietin hayırlı olsun,ben de evlendıgımde 47 kıloydum , doğumumdan sonra 80 kıloydum,sonra 65 e kadar ındım,bu kıs gene 70 olmustum ,sımdı yıne dıetteyım,listen guzel,azimle devam et başarabılırsın,ugrarım ben de istersen arada,birbirimize destek olucaz ,bu arada yeşil çay mutlaka iç ben çok faydasını gordum,uzun surelı ıcıldıgınde cok etkılı oluyor.ben 80 kılodan 65 e ınerken en cok yurumenın faydası oldu,sakın sporu ıhmal etme.hepımıze kolay gelsın cnm.
aynen cnmmm inş zayıflayıp hamile kalırız verdigimiz kilolar bebek diye geri gelir:)
bugunki menumu yazayım.. menulerimizi yazarktan devam edelim bence:)
sabah= 1 incir 1 bardak su
ögle = iki dilim kepek ekmegi, zeytin peynir domates yeşillik ,yumurta
akşamüstü= 1 avuç fındık kuru üzüm leblebi karışık 1 tane incir
akşamyemegi= salata,1 kase yogurt,1 kase çorba,fırında 3-4 dilim patates..
2 litre su:)
bu şekilde gitcemmm... ilk kez bukdr azimliyim çünkü.. dün günüm vardı hiç bşy yemedim...bugun iş yerinde tatlı getirmişlerdi onuda yemedim ve en önemlisi akşam eşime en sevdigim yemek olan mantı yaptım ve yemedim:) buda demek oluyorki ben acaip ciddi rejim yapıyorm:) 20 ayın sonunda bukdr azimli oldu:)
haydi bakalim canim listen gayet doyurucu bencede..
olacak olacak
dün size yediklerimi yazıcam ;
sabah aç karına ;birbardak sıcak suyun içine elmasirkesi,elma,limon kabuk tarçın karışımı suyumu içtim
10dk sonra kahvaltı ; 2dilim diyet etimeğin üzerine labne onun üzerinede dereotu sürüp şekersiz çayla yedim
2 saat sonra ; 2 kuru kayısı,5 badem
öğlen ; sebze yemeği 1 tabak,salata,ayran
2 saat sonra; 2 kuru kaısı,5 badem
akşam;1tabak salata,4 küçük parça tavuk,1 kase yoğurt
gece ; 2 portakal
1saat yürüyüş
1,5 lt su (biliyorum suyu fazla tüketemedim
inş canım ya resimlerimi çektim zayıfladıktan sonra başarı öykümle birlikte yayınlamak istiyorum
ay bnde bende
en cok ıstedıgım seylerden bırsı burada basarı oykumu yazmak ve resımlerımı koymak
cunku ben bu dıyete onların sayesınde basladım....
mervecim merhaba canım günlüğün hayırlı olsun :)
inşallah hedef kilona sağlıkla ulaşırsın.gerçekten istedikten sonra ve kararlı bir şekilde devam ettikten sonra kilolar zaten gidiyor.
öğünlerin genel olarak güzel ama birkaç önerim olacak sana.kahvaltında daha çok çeşit yap mesela yeşillik,salatalık,kuru meyve,ceviz,fındık gibi şeyler..bunlar hem gün içinde enerji yapar hem vitamin almış olursun hemde bağırsakları düzene sokar..öğle ve akşam yemeğine mutlaka light yoğurt ekle yağ yakımını hızlandırıyor..gün içinde 2-3 fincan yeşil çay iç hem yağ yakımına etkisi var hemde metabolizmayı hızlandırıyor.başarılar diliyorum görüşmek üzere canım
diyet listen çok sağlıklı canım gidişatı takip edicem hızlı kilo vermeler
avsiyelerini dikkate alıcam hatta kalkıp hemen yeşil çay yapıyorum akşamda 1 bardak içerim yoğurt yemeğe çalışıyorum zaten umarım size güzel haberler verebiliim :))
bende cekiyorum resimlerimi canim...
Insaallah burda diyet gunluklerimiz gibi basari oykulerimizi de yayinlariz..
cok istiyorum cok..
haftada bir kilo, ayda 4 kilo vermek hedefim..
o zaman cok super oluyor..
cok istiyorum cokkkk
ayyy yaşasın benimgibi heyecanlı ve sabırsız biri canım arkadaşımmmm
ah ah kolay mi kiz Allah askina..
Az ionce tartildim mesela 3 gunde 200 gr gitmis.. ben pazarlari tartiliyorum canim.. gerci son gunler asil kilo gidisi yasaniyor ama.. bakalim pazar nolcak..
Allah muvaffak etsin hepimizi yaaa..
simdi diyorum ki neden bu kadar yazik etmisim bedenime,.
yemisim de yemisim..
gerci psikolojik birseyde benimkisi..
ben cok zor adapte oldum yasadigim yere..
Allah saglik versin de.. gider kilolar insaallah,,
gider gider biz canımızı sıkmayalım ama senin söylediklerinde kendimi buluyorum bende habire tartılıyorum (hergün) ama aç karına ve kıyafetsız kendi kendime diyorum haftada 1 tartılıcam diye ama dinletemiyorumnabalım
sorma sorma cok merak iyi degil.. insanin basina ne gelirse meraktan demisler
benim gunluge de ugra bacim ara sira.. destek olalim birbirimize...
kk kadinlari elele, incecik bedenlere
canım benım kendıne öyle yapma hergun tatılma ben sabırla bır ay beklıyorum ve sporda tartlıyom ama en azından toplu olarak verdığim kıloyu goruyom vede ayda bır kere kendım tartı gunumu kutlamaya cıkıyız dısarı esımle ödul verıyom dahada bı heves oluyo bence sende oyle yap hergun tartılıp bı eksık bı fazla cıktım demektense suprız olur ben ıkı ayda tam on kılo verdım ıkı ayda ıkı kere tartıya cıktım sonuc bu canımgider gider biz canımızı sıkmayalım ama senin söylediklerinde kendimi buluyorum bende habire tartılıyorum (hergün) ama aç karına ve kıyafetsız kendi kendime diyorum haftada 1 tartılıcam diye ama dinletemiyorumnabalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?