• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mert Doruk Artık Yürüyor!

PasakliMinikTanrica

her şey güzel olacak...
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2008
12.618
10
408
39
hihoyyyt
hihoyyythihoyyyt
hihoyyytsositosositohihoyyyt

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Eşimin 10 aylık yeğeni dün yürümeye başlamış :lepi:
Küçük görümcem dün akşam telefonla arayıp bize bu güzel haberi verdiğinde çok sevindik hihoyyyt :asigim:
Mert Doruk büyüyor :emir_bebek:
Çok mutlu oldum ve mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim kızlar hihoyyyt

Son düzenleme:
haydi bakalım gözleri aydın olsun...
darısı da benim minik kızıma inşallah..
yürüteçle yürümek onun için büyük bir keyif olsada artık reel olarak yürümesini istiyorum.daha erken biliyorum ama çocuk doktorumuzun söylediği gibi tipik başarıların annesi olma yolundasın demişti bana..çocuğum yürüsün,çocuğum akıllı olsun,okul birincisi olsun,hep iyi olsun..:kedi:

sanırım öyleyim:delphin:

haydi bakalım gözleri aydın olsun...
darısı da benim minik kızıma inşallah..
yürüteçle yürümek onun için büyük bir keyif olsada artık reel olarak yürümesini istiyorum.daha erken biliyorum ama çocuk doktorumuzun söylediği gibi tipik başarıların annesi olma yolundasın demişti bana..çocuğum yürüsün,çocuğum akıllı olsun,okul birincisi olsun,hep iyi olsun..:kedi:
sanırım öyleyim:delphin:

ne güzel bir şey bu duyguyu yaşamak düşünüyorum da
bir bebeğin olacağını öğreniyorsun, sonra o karnında büyüyor dünyaya geliyor
minicik elleri minicik ayakları var
sonra bi bakıyorsun gülücükler saçmaya başlıyor tepkiler veriyor
seslenince dönüp bakıyor
yapma etme diyince anlıyor
bi bakıyorsun yürümeye başlıyor
minik capon balığım o benim çok tatlı teysesi bi görseniz :asigim: :nazar:

AAbbauuvvkaydirigubbakcemile3
:emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:
Minik bir atom karınca daha;hayat buldu..
Hadi gözünüz aydın..
Bundan sonra anneciğisi ve etrafındaki bilimum fertler enerjilerini üçe katlayacaklar tatlısıkaydirigubbakcemile3

Tutabilene aşkolsun Mert Doruk'umuzukaydirigubbakcemile3

Rabbim nice başarılar nasip etsin ; hayatın renkleri ile süslensin minik yüreği ve o büyüdükçe büyüsün hayalleri;sağlığı;huzru..

Böcüküm ve Libim çok tatlısınız ya Şeniz
Evet Allah anneciğine yardım etsin :emir_bebek: ayaklanmadan önce de kıpır kıpır bişidi zaten yaramaz şimdi evin altını üstüne getirir artık kaydirigubbakcemile3

eee artık yavaş yavaş,alcak yerdeki objeler kalkmaya başlar.çarpacağı,takılacağı yerler kontrol altına alınır,neler dökülür neler kırılır kaydirigubbakcemile3
hem hoşa gider hem kızdırır insanı,ama kızgınlık unutulur yeterki çarcabuk büyüsünde denilir.herşeye rağmen çok güzel bir duygudur..allah kazasız belasız büyümek nasip etsin gamyoncuiremsu

allahım sana ve bebesi olmayan herkeze nasip etsin tatlım benim...:emir_bebek::ecrin_bebek:opuyorumnanaktan

irnam zaten yürüteçteyken bile kıpır kıpırdı şimdi nasıldır kim bilir :asigim:

teşekkür ederim bu arada Allahım isteyen herkese nasip etsin :Saruboceq:

Back