mersinli89 burun estetiği ameliyatı

çok teşekkürler böyle bi konu açtığın için.. ameliyata girmek kolay da sonradan yaşayacaklarını merak ediyor insan. gözüm korktu biraz ne yalan söliyim :KK50: ama yine de değer heralde ya ilk 1haftadan sonrası kolay geçer diye düşünüyorum ve ondan sonraki hayatın daha güzel olacak

çok teşekkürler böyle bi konu açtığın için.. ameliyata girmek kolay da sonradan yaşayacaklarını merak ediyor insan. gözüm korktu biraz ne yalan söliyim :KK50: ama yine de değer heralde ya ilk 1haftadan sonrası kolay geçer diye düşünüyorum ve ondan sonraki hayatın daha güzel olacak

canım ilk 3 gun en zoru bence. sonrası çorap sökugu gıbı gelıyor. benım 5. gunum falan. hıc de gozumun korktugu gıbı degılmış. duyanlar da hıc oyle tepkı vermedı estetık olmama.26 yasındayım,belkı erken sonuc ıcın ama keşke de cok daha önce olsaymısım dıyorum.

ınan erzurumda daha az doktor. pek secme sansın yok benımde vaktım yoktu oyuzden malesef seçicı olamadım ınsallah sonuc ıyı olur :KK59:

İnşallah canım, gönlünü ferah tut iyi düşünelim ki iyi olsun:KK16:

Son düzenleme:

Rica ederim canım benim, vallahi ben de korka korka ameliyata girdiğim için, girmeden önce o karar verme sürecinin nasıl sancılı bi süreç olduğunu bildiğim için kendi deneyimimi yazayım dedim:KK3: İlk 3 gün zor geçiyor biraz ama dayanılmayacak gibi de değil, tampon alındıktan sonra rahatlıyorsun zaten en sancılı iş tampon:44: Gerçi şimdi silikon tamponlar çıkmış tampon varken de nefes alabiliyormuşsun, alınırken de ağrı yapmıyormuş pek, ama benimki eski tip bez tamponlardandı o yüzden tamponun alındığı an kötüydü biraz. Ağrı değil de daha tuhaf bir his, tarif etmek zor, böyle vıjjjıtt diye çekiyor doktor tamponu, 50 cm kadar tamponu çekip çıkarıyor hızlıca. Ama sonra burnumdaki baskılar da ağrılar da azaldı, zaten ağrı kesici ve antibiyotik içeren serum taktıkları için ameliyat sonrası ağrı hissetmiyorsun pek, acıkmıyorsun da:KK8:

Son düzenleme:
Rica ederim canım benim, vallahi ben de korka korka ameliyata girdiğim için, girmeden önce o karar verme sürecinin nasıl sancılı bi süreç olduğunu bildiğim için kendi deneyimimi yazayım dedim:KK3: İlk 3 gün zor geçiyor biraz ama dayanılmayacak gibi de değil, tampon alındıktan sonra rahatlıyorsun zaten en sancılı iş tampon:44: Gerçi şimdi silikon tamponlar çıkmış tampon varken de nefes alabiliyormuşsun, alınırken de ağrı yapmıyormuş pek, ama benimki eski tip bez tamponlardandı o yüzden tamponun alındığı an kötüydü biraz. Ağrı değil de daha tuhaf bir his, tarif etmek zor, böyle vıjjjıtt diye çekiyor doktor tamponu, 50 cm kadar tamponu çekip çıkarıyor hızlıca. Ama sonra burnumdaki baskılar da ağrılar da azaldı, zaten ağrı kesici ve antibiyotik içeren serum taktıkları için ameliyat sonrası ağrı hissetmiyorsun pek, acıkmıyorsun da:KK8:

50 cmlık tampon mu:KK76: yarın tamponlarım cıkıcak korkutma benı:S o kadar bısey burnumun ıcınde olamaz :KK30:

Benımkı silikon muydu degıl mıydı onu bile bılmıyorum:) benım duydugum bez tamponlardı zaten. hem ne önemı var kı ne kadar büyük veya küçük oldugunun, burnun içinde kalıyor bır sure işte, görsek ne olacak, benımkını çıkardılar, gitti bitti olay işte:)

yok yanı o kadar seyden korkmayıp yarın 2 tampondan tırsmayayım :p

Bana gostermedıler tamponları, sen de bakma korkarım dıyorsan. Kendımizden bir parça degıl ya sonucta, çok da lazım degıl yani:)tamponlar da 2 dakıkada cıkarılıyor.

evet benim bi arkadaşımda tamponu çıkarmak çok zor demişti. bide ilk gece o kusmuş falan ama burda hiç okumadım öye bişey.yalnız 50 cm nedir ya cidden :KK70:

Valla tamponlar 50 cm kadar vardı bence, tabii abartıyor da olabilirim çıkarıldığı andaki o tuhaf his yüzünden:KK53:

Son düzenleme:
Valla tamponlar 50 cm kadar vardı bence, tabii abartıyor da olabilirim çıkarıldığı andaki o tuhaf his yüzünden:KK53:

5 saat once cıktı tamponlarım hıc bısey yok ya sılıkon ve hıc acımadı gayet rahat :KK70: dıkısler azıcık acıdı cok buyuk bısey deegıl yanı amelıyat sonrası da corap sokugu gıbı gelıyo :):76:

evet silikon tamponlar acımıyormuş da benimki eski tipti malesef:KK50:

dün akşam yanlışlıkla elim burnuma çarptı çok yavaş değil ama çok da hızlı değil bişi olur mu ki, korkuyorum şekli falan bozulur mu dersiniz?:KK43::KK43:

dün akşam yanlışlıkla elim burnuma çarptı çok yavaş değil ama çok da hızlı değil bişi olur mu ki, korkuyorum şekli falan bozulur mu dersiniz?:KK43::KK43:

benım de carptı korkma doktor mıncıklıyo bısye olmuyo ayrıca hassasıyetten oyle gelıyo ben aslında sadece dokundum ama carpısım gıbı hıssettım:KK17:

X