mersinde meme büyütme ameliyatı için doktor önerebilecekler lütfen yardım

biriii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2012
102
0
26
İçel Mersin
mersin de yaşıyorum , estetik cerraha ihtiyacım va r ama ne daha önceden benim ,nede çevremden kimsenin böyle bi girişimi olmadıgı için doktor konusunda bilgi sahibi olmadım ,olamıyorum,,muayene olmaya gitsem hem bi sürü doktor var hemde hepsi kendini övecek normal olarak..en azından bi kaç isim belirleyip görüşmeye gitmek istiyorum ve bu konudaki yol yordam ,öneri ,fikir ve yorumlarınıza ihtiyacım var..sizlerden başkada sorabilecegim kimsede yok:)

ya kızlar şok olcaksınız ameliyatlara son bişey buldum ve sizinle paylaşmak istiyorum :52:inananamıcaksınız ama bu gerçekten gerçek yabancı siteleri araştırdım ve türkiyedede satışı başlamış olan jenny bolton'nın kaleminden göğüs büyütme formülü kızlar bu bir e-kitap pdf formatında hazırlanmış bu bir dvd alıyorsunuz ve göğüs büyütme formülünü öğreniyorsunuz deneyen yada bu e-kitapçığa yani dvdye sahip olan var mı türkçe adı
göğüs büyütme formülü orjinal adı ise jenny bolton boost your bust .kızlar bunu deneyen binlerce kişinin göğüsleri a kaptan c ve d kap olmuş ayrıca garanti belgesi var ürün işe yaramadığı takdirde idade edebilir paranızı geri alabilrsiniz yazıyordu kızlar deneyen varsa mutlaka yazsın kızlar buda sitesi türkçeye çevrilmiş Gs ve Meme Bytme Forml %100 Doal Etkili zm :) :52::52::46::46:

kızlar link bu deneyen varsa yazsın ve içeriği hakkında bizede bilgi versin lütfen hatta alan arkadaş e posta ile yollasın bana lüttffeeennn :49:

ben varım canım şakir ünala oldum mersinde

uzun zaman sonra gelen cevabın beni nasıl mutlu etti yaaa anlatamam:)canım biraz bilgi verebilirmisin ..memnun kaldınmı doktor nasıl , nasıl bi süreç geçirdin nerde oldun nasıl oldun ne kadara maloldu..başka doktorlarla görüştünmü onlardan nasıl bi izlenim edindin..ayyy çokmu oldu ne:) seni yormazsam tabi cevap verebilirmisin ..teşekür ediyorum ayrıcaaa

uzun zaman sonra gelen cevabın beni nasıl mutlu etti yaaa anlatamam:)canım biraz bilgi verebilirmisin ..memnun kaldınmı doktor nasıl , nasıl bi süreç geçirdin nerde oldun nasıl oldun ne kadara maloldu..başka doktorlarla görüştünmü onlardan nasıl bi izlenim edindin..ayyy çokmu oldu ne:) seni yormazsam tabi cevap verebilirmisin ..teşekür ediyorum ayrıcaaa

4750 ye oldum canım doktordan memnun kaldım iyi ilgili bir doktor, muayane ücretsiz, fakat ameliyat oldugum hastane iğrençti ilgi sıfır, hatta şikayet edecektim ama ssonra uğraşmayım dedim, başka doktorla görüşmedim başka doktor demek kafamın karışması demekti çünkü... ne kadar çok seçenek o kadar zor karar, tabi bu benim prensibim canım, birde diğer doktorların ismini hiç duymadım ama şakir beyi göğüs küçültmede çok duydum adı geçiyor kk'da incelersen,zaten göğü sküçültme daha zor bir ameliyat, doktor uzman doçent kendi sitesi var gir incele istersen. ben başta çok şey takıyordum kafama şekli vs ama aylar geçtikçe değişti tabi şu an tek sorunum sertliği zaten oda doktorluk bir durum değil :) en önemlisi benim istediğim gibi bir göğüs yaptı.

mersinden kimse yokmu..üzüldümmm yaaa..

Canım var mesajını yeni gördüm Dr Volkan Beden benim yakın aile dostumdur muhakkak görüşmeni tavsiye ederim iyi bir doktortur ondan önce de iyi bir insandır kafanda ki bütün soruları çok net bir şekilde cevaplar görüşmeni tavsiye ederim eğer ileşim bilgilerini istersen gönderirim bana maille bilgilerini gönder kendisine iletirim görüşmek istediğini sana mail adresimi veriyorum.

tugdef@gmail.com adresim
Anasayfa bu adresten de inceleyebilirsin

umarım herşey istediğin gibi olur sağlıklı güzel günler

Canım var mesajını yeni gördüm Dr Volkan Beden benim yakın aile dostumdur muhakkak görüşmeni tavsiye ederim iyi bir doktortur ondan önce de iyi bir insandır kafanda ki bütün soruları çok net bir şekilde cevaplar görüşmeni tavsiye ederim eğer ileşim bilgilerini istersen gönderirim bana maille bilgilerini gönder kendisine iletirim görüşmek istediğini sana mail adresimi veriyorum.

tugdef@gmail.com adresim
Anasayfa bu adresten de inceleyebilirsin

umarım herşey istediğin gibi olur sağlıklı güzel günler

canım sevindi mesajını görünce ben üst üste rahatsızlandım birde araya çocukların rahatsızlıgı girinde az ertelemiştim bu konuyu ama mesajınla bi şevk geldi gene hemen linke bakacam e mailede mesaj atarım ayrıntılı çok teşekür ediyorum..bu yazı mutlu geçirmek istiyorum:)

canım sevindi mesajını görünce ben üst üste rahatsızlandım birde araya çocukların rahatsızlıgı girinde az ertelemiştim bu konuyu ama mesajınla bi şevk geldi gene hemen linke bakacam e mailede mesaj atarım ayrıntılı çok teşekür ediyorum..bu yazı mutlu geçirmek istiyorum:)

Çok gecmiş olsun bende uzun zamandır yazmayınca artık ilgilenmediğini düşündüm ama neyseki hala düşünüyormuşsun sana yardımcı olmak isterim ben estetiğimi oldum çok mutluyum seninde bunu en iyi şekilde geçirmeni isterim birde Dr. Volkan Beden çok iyi biri dir eşide yakın arkadaşım en önemlisi senin mutlu olman ve ne istediğin ben tanışmanı tavsiye ederim ama son karar senin kafana yatar uyarsa yaptırırsın ameliyatı bana mail yollamamışsın ordan bilgilerini ver bende sana adımı bilgilerimi veririm ararım Dr. Volkan Beden i tanımış olursun görüşmek üzere kendine iyi bak :3:

imc de m. kemal aksoy varmış, vucut ölçülerine en uygun en doğal nasılsa öyle yapıyormuş. ben yaptığı bir iki burnu görmüştüm çok başarılı ve doğaldı, bir de bir tanıdığım küçülttürmüştü çok memnun kaldığını söylüyordu. hatta gider görüşürsen fikirlerini paylaş mutlaka merak ediyorum :)

Back
X