mersinden kimse yokmu..üzüldümmm yaaa..
ben varım canım şakir ünala oldum mersinde
uzun zaman sonra gelen cevabın beni nasıl mutlu etti yaaa anlatamam:)canım biraz bilgi verebilirmisin ..memnun kaldınmı doktor nasıl , nasıl bi süreç geçirdin nerde oldun nasıl oldun ne kadara maloldu..başka doktorlarla görüştünmü onlardan nasıl bi izlenim edindin..ayyy çokmu oldu ne:) seni yormazsam tabi cevap verebilirmisin ..teşekür ediyorum ayrıcaaa
canım cevabın için öncelikle teşekür ediyorum..hangi hastanede yaptı doktor ameliyatı..
mersinden kimse yokmu..üzüldümmm yaaa..
Canım var mesajını yeni gördüm Dr Volkan Beden benim yakın aile dostumdur muhakkak görüşmeni tavsiye ederim iyi bir doktortur ondan önce de iyi bir insandır kafanda ki bütün soruları çok net bir şekilde cevaplar görüşmeni tavsiye ederim eğer ileşim bilgilerini istersen gönderirim bana maille bilgilerini gönder kendisine iletirim görüşmek istediğini sana mail adresimi veriyorum.
tugdef@gmail.com adresim
Anasayfa bu adresten de inceleyebilirsin
umarım herşey istediğin gibi olur sağlıklı güzel günler
canım sevindi mesajını görünce ben üst üste rahatsızlandım birde araya çocukların rahatsızlıgı girinde az ertelemiştim bu konuyu ama mesajınla bi şevk geldi gene hemen linke bakacam e mailede mesaj atarım ayrıntılı çok teşekür ediyorum..bu yazı mutlu geçirmek istiyorum:)
M. Kemal aksoydan memnun kaldımızmı cok ihtiyacım var bilginize size nasıl ulaşabilirimBen Mersin'den Mustafa Kemal AKSOY'a 5 gün önce meme büyütme ameliyatı oldum
M. Kemal aksoydan memnun kaldımızmı cok ihtiyacım var bilginize size nasıl ulaşabilirim
Merhaba bana da bilgi verir misiniz?özelden yazıyorum
yenişehir hastanesi volkan ışık a yaptırdım ben de 2017M. Kemal aksoydan memnun kaldımızmı cok ihtiyacım var bilginize size nasıl ulaşabilirim
Bilgi alabilir miyim ben deBen Mersin'den Mustafa Kemal AKSOY'a 5 gün önce meme büyütme ameliyatı oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?