• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mersinde kpss kursuna gidecek olan varmı ?

sweet33

Allah'ın izniyle kavuştuk oğlumuza :)
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2009
1.006
20
358
arkadaslar mersinde oturuyorum herhalde bu sene son defa calısıcam bu kpss ye dershane arastırıyorum ama fiyatı çok yüksek olmayacak varmı aranızda gidicek olan veya giden yardımcı olursak birbirimize çok sevinirmvereliniortak

canım mersinde doğru dürüst bir dershane yok bence...akdeniz diyorlardı o da fos cıktı kadrosu sıradan bence...kayıt yapacak yeri yok buna ragmen..illa da para ödicem bi yere gideyim diyorsun oraya git...baska bi yeri düşünme bile zaten ...bu en iyisi...
bana kalırsa evde calış yok evde olmuyor diyorsan disiplin olsun gidip oturayım dinleyeyim diyorsan git akdenize 1000tl falan..

akdenızı hıc dusunmedım walla en son dost eğitim kurumlarıyla gorustum acıkcası bı derslerıne gırıp bakıcam bakalım tesekkur edıyorum önerın ıcın

akdeniz bizim zamanımızda iyiydi,şuan nasıl bilmiyorum.Şu bir gerçek ki hiç bir dersanede eğitim bilimlerini iyi anlatan biri yok,yine sende bitiyor,kendin çalışmalısın

off bilmiyorum yaa tek başıma da çalışabileceğimi düşünmüyorum acıkcası matematik için destek şart gibi

matematik için destek arıosan akdeniz dershanesi derim cnm ben oranın matematik hocasından müdüründen özel ders almıstım mersindeyken kpss için akdeniz bence

walla hıc gıtmedım oraya bi gidip görüşeyim bari herkes akdenız dıyo

Back