Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaslar mersinde oturuyorum herhalde bu sene son defa calısıcam bu kpss ye dershane arastırıyorum ama fiyatı çok yüksek olmayacak varmı aranızda gidicek olan veya giden yardımcı olursak birbirimize çok sevinirmvereliniortak
canım mersinde doğru dürüst bir dershane yok bence...akdeniz diyorlardı o da fos cıktı kadrosu sıradan bence...kayıt yapacak yeri yok buna ragmen..illa da para ödicem bi yere gideyim diyorsun oraya git...baska bi yeri düşünme bile zaten ...bu en iyisi...
bana kalırsa evde calış yok evde olmuyor diyorsan disiplin olsun gidip oturayım dinleyeyim diyorsan git akdenize 1000tl falan..
akdeniz bizim zamanımızda iyiydi,şuan nasıl bilmiyorum.Şu bir gerçek ki hiç bir dersanede eğitim bilimlerini iyi anlatan biri yok,yine sende bitiyor,kendin çalışmalısın
matematik için destek arıosan akdeniz dershanesi derim cnm ben oranın matematik hocasından müdüründen özel ders almıstım mersindeyken kpss için akdeniz bence