• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mersinde gelin olmuşlar yada olacaklar lütfen yardım edin..

fulltime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2012
138
1
48
İçel Mersin
merhabalar bayanlar..mersinde gelin başı için kuaför arıyorum ben hala karar veremedim:S..önceden gelin olmuşlar yardım etsin bana lütfen yaa

canım pozcuda kuaför hüseyin var. tam ışıkların orda kavşakta.kesinlikle oraya git derim.

canım meradanın anlaşmalı kuaföründen vazmı geçtin? bende sana kendi kuaförüm var onu önerebilirim kushimato sokağında kuaför hacı mert..saç bir de profesyonel makyöz çağırıyorlar 300 lira falan olması lazım yanlış hatırlamıyorsam

canım bende gidip görüştüm orayla fiyatı uçuk geldi bana.ama dersen ki mersinde onun gibisi yoktur veririmde sade bi makyaj ve saç için 500 lira çok değil mi:S..sen ne dersin.

çok çok canım ya .sen en iyisin daha ekonomik biyer bak.orası uçmuş:34:

canım meradanın anlaşmalı kuaföründen vazmı geçtin? bende sana kendi kuaförüm var onu önerebilirim kushimato sokağında kuaför hacı mert..saç bir de profesyonel makyöz çağırıyorlar 300 lira falan olması lazım yanlış hatırlamıyorsam

yok daha vazgeçmedim de araştırıyorum yinede..sende dauglas dan mı vazgeçtn:)..şu meradanın anlaşmalı kuaföründen yaptırmuış biriyle bi konuşsam rahatlayacamda

yok daha vazgeçmedim de araştırıyorum yinede..sende dauglas dan mı vazgeçtn:)..şu meradanın anlaşmalı kuaföründen yaptırmuış biriyle bi konuşsam rahatlayacamda

yok canım vazgeçmedim geçen gün saçımı boyatmaya gittiğimde annem sormuştu öyle söyleyeym dedm meradanın kuaföründe de prova yaptırcaz zaten beğenmezsen beğenene kadar başka kuaförlerde prova yaptırrız artık :D

Back