• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mersin'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bakkaya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bana 6000 tl fıyat verdı 7000-12000 tl de var degısıyor yanı hasteye gore bu este nın fıyatı

Henüz muayene olmadım ama olunca buradan yazarım herkes faydalansın diye su anki halimde çekip koyacağım yorum alayım biraz ameliyat için biraz zamana ihtiyacım olacak ne olursa olsun fiyat için birikim oluncada burdan detaylı resim bilgi vs paylaşırım arkadslar

Slm cnm Mart'ta ameliyat olucam diyodun karar verebildinmi,yani ameliyat oldunmu

slm canım gıremedım uzun sure nete kusura bakma hala amelıyat olmaım ist dr larının fıyatları bana uymadı mlsf hala arayıstayım kararsızım en son gıdıp mustafa aksoya olucam galıba .sen oldunmu?

slm canım gıremedım uzun sure nete kusura bakma hala amelıyat olmaım ist dr larının fıyatları bana uymadı mlsf hala arayıstayım kararsızım en son gıdıp mustafa aksoya olucam galıba .sen oldunmu?

Ya ben de olamadım henuz,tam olayım m.kemal aksoya dedim,bu defa da işe basladim :( ,ve simdi izin alamıyorum,6 ayı doldurduktan sonra rapor alarak belki olabilirim,m.kemal bey tasarım yapmıyor diyorlar ama cok da dogal hasta beklentisinin ustunde sonuc çıkarıyormuş,bu ilgimi çekti,hem estetik diye bagrmasin görüntüm dogal olsun,hem de sonuc kalıcı ve guzel olsun istyrum :)

Merhaba,

ben meme protez ameliyatı olmak istiyorum ve marinadaki sports'tan bir tanidigim kendisini tavsiye etti (bir arkadaslarini ameliyat etmis sonucu güzelmis dediler). Benim acimdan en onemli olan meme ameliyatinda dren dedikleri hortumları kullanmadıgını söylediler ve hastanede sadece 1 gece kalınıyormus.

Muayene olmaya gitmeden sormak istiyorum taniyan varmi

Ben Mustafa beyle görüştüm canim ,ve 15 güne kadar ameliyat olmaya karar verdim,ben ilac mumessilligi yapıyorum ve bazı bayan arkadaslarım Mustafa hocadan baska bir doktra kesinlikle gtmeme bile gerek yok tereddüt etme bile dediler,baska firmada calisan bi bayan arkadasın yüzündeki beni aldı,ne dikiş izi kaldı ne bisey.mersinde en iyi estetik dikiş atan doktr diye biliniyor Mustafa bey

Merhaba arkadaslar

Bu ayin sonunda burun estetigi olmak istiyorum
aklima olan cerrahla Mustafa kemal aksoy, cuneyt bozkurt, remzi firinciogullari ve volkan beden
aranizda bu doktorlarda ameliyat olan varmi?
ve mumkunse sonucun resmini bana ozel mesajla gonderebilirmisiniz?

slm burgazz
Forumda senin mersindeki volkan bedene ameliyat olmayi dusundugunu okumustum.
estetik oldunmu?
Bende volkan bedende dusunuyorum
ve bana lutfen yardimci olurmusun?
Remzi firinciogullari, mustafa kemal aksoy ve volkan beden arasinda terreduteyim

Yardimci olursan cok sevinirim
umarim mesajimi okursun

arkadaslar ben hala amelıyat olamadım baska seyler gırdı araya ama eylul veya ekımde kesınlıkle mustafa aksoya olacagım gerısıne guvenemedım acıkcası volkan beyde ıyı olabılır ama elektrık meselesı sankı mustafa bey daha deneyımlı gıbı geldı ki en onemlısı bence bu bırde volkan bedene amelıyat olmus kımseyle konusamadım kk da .Bu arada lutfen amelıyat olan arkadaslar resım once sonrası koyun da bızde bılgı edınelım fıkrımız olsun queen sen oldun sanırım resım beklıyorum canım senden lütfen

arkadaşlar burun iç kemiğim yamuk burada doktora gittim ve estetikle beraber olman lazım dedi mersinde hangi doktor en iyibilen varsa acil ulaşabilir mi?

cüneyt bozkuta ameliyat olmuş biri olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum çok problem yaşadım iyi araştırma yaptıkdan sonra tecrübeli bir plastik cerraha ameliyat olunması kanaatındeyim

Kızlar 2o gun once cuneyt beyde amelıyat oldum burun ucumda hıc bı degısıklık yok gıbı halaa buyuk lutfen benım gıbı olup duzeln ablalarım yardım etsın cok moralım bozuluyoo

Kızlar 2o gun once cuneyt beyde amelıyat oldum burun ucumda hıc bı degısıklık yok gıbı halaa buyuk lutfen benım gıbı olup duzeln ablalarım yardım etsın cok moralım bozuluyoo

Ben mustafa emal aksoya ameliyat oldum 1 hafta önce ,inan mahvetti benim burnumu .ben ameliyat olduğumda bir hemşire kız geldi sordum ona Cüneyt bozkurta olmuştu ve çok kibardı burnu.Şimdi diyorum ona olsaydım.Benim sol tarafım tıkalıydı az bir kemerim vardı ama beğenirdim kendimi ,kaldıki 28 yıl yaşamışım ben o burunla .azıcık o kemeri törpülüyn yeter dedim.Bana olmaz burnun düşer dedi ve bunun uç kısmında kemik pek yok dedi .Ufacıktı yüzüm de küçüktür.Atel bir çıktı dolma gibi burun yapmış ,burun ucum yanlarım içine koyduğu malzemeden kütük gibi duruyor resmen .1 hafta önce kuzenimin düğününde çekildğim fotoya bakıp ağlıyorum.Herkes şok oldu.Nasıl bu kadar büyümüş diye .ben aynaya bakamıyorum .Düzelcek diyor masaj verdi bana .Masajla burun mu küçülür.bir kız vardı beklerken konuştum onunda burun direği çökmüştü.pişmanım ben .zıkkım olsun verdğim para ona.gitmeyin derim .paramla gidip millet küçültür benimki tenis topu oldu .ne bir kavis ne de bir şekil yukardan aşağı kocaman bir burun :(2.ciyi olcam var mı benim gibi olanlar.inşallah düzelir arkadaşım benim psikoljim mahvoldu.kız kardesiö Şakir Ünala yaptırmıştı nefes problemi hala devam ediyor diye yaptırmadım ama şekli çok güzel onun.

Ben mustafa emal aksoya ameliyat oldum 1 hafta önce ,inan mahvetti benim burnumu .ben ameliyat olduğumda bir hemşire kız geldi sordum ona Cüneyt bozkurta olmuştu ve çok kibardı burnu.Şimdi diyorum ona olsaydım.Benim sol tarafım tıkalıydı az bir kemerim vardı ama beğenirdim kendimi ,kaldıki 28 yıl yaşamışım ben o burunla .azıcık o kemeri törpülüyn yeter dedim.Bana olmaz burnun düşer dedi ve bunun uç kısmında kemik pek yok dedi .Ufacıktı yüzüm de küçüktür.Atel bir çıktı dolma gibi burun yapmış ,burun ucum yanlarım içine koyduğu malzemeden kütük gibi duruyor resmen .1 hafta önce kuzenimin düğününde çekildğim fotoya bakıp ağlıyorum.Herkes şok oldu.Nasıl bu kadar büyümüş diye .ben aynaya bakamıyorum .Düzelcek diyor masaj verdi bana .Masajla burun mu küçülür.bir kız vardı beklerken konuştum onunda burun direği çökmüştü.pişmanım ben .zıkkım olsun verdğim para ona.gitmeyin derim .paramla gidip millet küçültür benimki tenis topu oldu .ne bir kavis ne de bir şekil yukardan aşağı kocaman bir burun :(2.ciyi olcam var mı benim gibi olanlar.inşallah düzelir arkadaşım benim psikoljim mahvoldu.kız kardesiö Şakir Ünala yaptırmıştı nefes problemi hala devam ediyor diye yaptırmadım ama şekli çok güzel onun.

canım benım burnun daha sıstır 1 hafta ne kı ılerleyen zamanlarda elbettekı ınecek sısı cok uzulmussun tahmın edıyorum psıkolojını ama ınecek kucuk bı burnu nıye cok buyultsun kı ama ıkıncı amelıyatta cuneyt beyı onerırım sana.tamam benım suan asırı sıs dıye moralım bozuk olsada doktoruma cok guvenıyorum yanı en azından mersınde en ıyısı

sagol canım da hala dolma gibi ,şekli de yokki .şişi anladım da burun alt kısmım yusyuvarlak :(cok fazla masaj yapma ödemi artırır doku hassas dedi benim dr geçen gün :(

mustafa cömert çok iyi bir doktor mersin sistem hastanesinde ama artık burun ameliyatı yapmıyor kendisi aynı hastanede cüneyt bozkuta yönlendiriyor cüneyt bozkut kkb cidir ve herkeze aynı burunu yapar küçük ve kalkık tavsiye etmiyorum doğallıktan yanayım çünkü mustafa kemal aksoy ve şakir ünalda tavsiye etmiyorum şikayetçi olanların sayısı çok fazla volkan beden iyi bir doktor mersin forum yaşam hastanesindeki burun estetiği olan hemşirelerin birçoğu volkan beye ameliyat olmuşlar ve sıkıntı yok umarım işinize yarar ve de mersin üniversitesinde estetik ameliyat olmayın derim

Back