mersinde cüneyt bozkurt ve cengiz arıkana ameliyat olmayın.arkadaşlar benim burnumda ileri derecede devüasyon vardı yatmışkende
estetik olayım dedim.3 doktor gezdik.ve ben 2007 yılında mersin IMC hastanesinde cengiz arıkana burun ameliyatı oldum.adam çok ilgiliyken ameliyat sonrası şikayetimizi söyleyince odadan kovulduk.burnumdan nefes alamamam eskisinden daha kötü oldu estetik açıdanda burnumun kemiği S şeklini aldı tahmin edin artık.
2009 yılındada en az 4 doktor gezdik.cüneyt bozkurtun karşısındakini konuşturmama,dinlememe,umursamama huyları olmasına karşın basında çıkmış olmasıyla ve bulunduğu hastanenin kalitesinede güvenerek nisan ayındada cüneyt bozkurta ameliyat oldum.ameliyat sonrası bu huylarından dolayı şikayetimizi anlatamadık bile bizi odadan çıkardı.ameliyat önceside kıkırdak var ben yaparım profesyonelim dedi ameliyat sonrasında kıkırdağın yok ne yapayım dedi.nefes alamama sıkıntım geçmedi.bizde derdimizi hastane yönetimine ilettik.estetik açıdanda tam düzelme olmadı.kendi hastaneside durumu anlayıp bizi başka doktorlarla görüştürdüler 2 doktor sonrası kıkırdak eksikliği olduğu ve kulaktan kıkırdak transferi yapılması gerektiği ortaya çıktı.şimdi 3.ameliyat için 1 seneyi doldurmam gerekiyor.zaman geçtikçe burun düşüyor.kime nasıl güvenecem bilmiyorum.
size mersindeki doktorları ayrıntılı yazdım.ilgili doktorda ilgisiz doktorda parayı verdikten sonra değişiyor.CENGİZ ARIKAN VE CÜNEYT BOZKURT'a ameliyat olmak isteyenler iyi düşünün hastaneye astıkları o güzel burun resimleri aldatmaca.kimisini güzel yapıyorlar ama kimisi de benim gibi vakası oluyor.bizler hasta değil müşteriyiz unutmayın.