mersin yolcusu :))))

EyLemCim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
179
0
Arkadaşlar cuma günü eşim beni mersine götürüyo gezmeye Çok mutluyum
Aranızda gitmiş veya orda olanlar varsa nereleri göriyim nerelere gidiyim önerilerinizi bekliyorummmm

cnm ben mersinliyim.gezilecek görülecek çok güzel yerler var ama maalesef ki sıcaklarda geliorsun buraya.mersinin sıcağı cehennemi aratmaz sağolsun :) dün burası 33 derecedydi dha şmdiden..nyse geldiğin zaman mutlaka cennet cehennemi git gör derim.narlıkuyuda balık yemeye gdebilirsin.pozcudaki hasan ustada tantuni yemeye gdebilirsin...buarada kusura bakma hamile olduğum için kafam şuaralar hep yemeğe çalışıyor hahhaaa:))))

Ben oraları pek bilmem ama Mersin hakkında bir kitap okumuştum. Kız Kalesi'ni, Cennet-Cehennem Obruğu'nu ve Üç Güzeller'i görmeye gidebilirsin. Tantuni de ye

Ben oraları pek bilmem ama Mersin hakkında bir kitap okumuştum. Kız Kalesi'ni, Cennet-Cehennem Obruğu'nu ve Üç Güzeller'i görmeye gidebilirsin. Tantuni de ye

tantuni hep aklımda kızlar şansıma bak keşke daha önceleri gelseydik ama olsun hazır götürüyoken sesimi çıkartmam. Balıkta çok severim narlıkuyuya gidicem. dediğiniz yerleri not ettim. Gideriz İnş teşekkür ederim

ELZBDE allah sana ve bebeğine sağlık versin canım :)

amin cnm teşekkür ederim.cumaya kdr ben sna en güzel yerleri tek tek yazarım...buarada mersin sahili türkiyenin en güzel sahili.önceden izmirle kıyaslanırdı ama müthiş b çalışmayla inanılmaz güzel bir hal aldı.hiç biryeri gezemiorsan bile sahilindeki kafelerde oturup sıkma gözleme filan yesen herşeye bedel...ben mersin aşığıyım o yüzden mi bana herşeyi bu kadar güzel gelio dcem ama şehir dışından kim misafrm olduysa mersni çok beğenerek döndüler.2 kötü yanı var dedğm gbi yazları insanı bunaltan berbat b nem ve sıcaklık bir de aşırı gçö alması sonucu hç mersinli kalmaması...arka mahalleler o kdar berbat b hal almış ki... kimn ne oldğu belli değil.haberlerden görüyoruz gerçi bizde.mersinde oturmamaza rağmen oralara gremez olduk.kendi memeleketimzde gremedğmz mahalleler var güzelm şehirler ne hale gelior ((( da bizi mersinli olarak üzüyor.....
şmdiden size bol gezmeli keyifli b tatil diliorum cnm.....

amin cnm teşekkür ederim.cumaya kdr ben sna en güzel yerleri tek tek yazarım...buarada mersin sahili türkiyenin en güzel sahili.önceden izmirle kıyaslanırdı ama müthiş b çalışmayla inanılmaz güzel bir hal aldı.hiç biryeri gezemiorsan bile sahilindeki kafelerde oturup sıkma gözleme filan yesen herşeye bedel...ben mersin aşığıyım o yüzden mi bana herşeyi bu kadar güzel gelio dcem ama şehir dışından kim misafrm olduysa mersni çok beğenerek döndüler.2 kötü yanı var dedğm gbi yazları insanı bunaltan berbat b nem ve sıcaklık bir de aşırı gçö alması sonucu hç mersinli kalmaması...arka mahalleler o kdar berbat b hal almış ki... kimn ne oldğu belli değil.haberlerden görüyoruz gerçi bizde.mersinde oturmamaza rağmen oralara gremez olduk.kendi memeleketimzde gremedğmz mahalleler var güzelm şehirler ne hale gelior ((( da bizi mersinli olarak üzüyor.....
şmdiden size bol gezmeli keyifli b tatil diliorum cnm.....

bende mersınde yasıyorum 7 yıldır ama kesınlıkle cennet cehennemı tavsıye etmem 1000tane basamak ınıp cıkmaktan baska bısey deıl tam bı ıskence.sehır merkezınde forum ve marına var gezılebılcek sahılımızdekı cafelerde nargıle ıc kız kalesıne gıdebılırsın narlıkuyu var doktorun yeri diye bı yer var süper dalak deresi var bıraz dağ tarafında ama tavuğu şahanedir

cennet cehenneme gtsn ama o merdivenlere yanaşmasın:) çadırlarda kahvaltı yapsın ben hftasonları öle yapıorum :)))

önerilerini dikkate alıyorum :)) neme biraz alışık sayılırım izmirden umarım yani her şehirde var öyle sorunlar izmirdede tarihi yerleri kaplamışlar giremiyoruz bile neyse dertli konular bunlar çok teşekkür ederim herşey için gidiyoruz bu akşam bakalım heycanlıyım :18:

bunu yazdığın iyi oldu merdivenlerden uzak duruyorum öneriler için teşekkürler

cennet cehenneme gtsn ama o merdivenlere yanaşmasın:) çadırlarda kahvaltı yapsın ben hftasonları öle yapıorum :)))

sadece kahvaltı anlaşıldı

bugün gidiyoruz bakalım umarım çok güzel geçer dönüşte anlatırım artık hoşçakalın kendinize iyi davranın

Merhabalar, öncelikle hamileliğiniz hayırlı uğurlu olsun. Doktorunuzu ve gebeliğinizin süresini bilemiyorum ama, bende Kordon Kanı Bankası bölge sorumlusuyum. Bu konu gerçekten çok önemli ve yalnızca bilinçlenmek için dahi olsa bize 15 dakikanızı ayırırsanız çok sevinirim. asli@ascmedikal.com ve 324 337 20 20 telefon numarasından bize ulaşabilirsiniz. Ayrıca Yaşam Bankası Kordon Kanı ve Kök Hücre Merkezi web'ten de inceleyebilirsiniz. Sevgilerle..

evet aynen katılıyorum .yazını çok geç gördüm arkadaşım bayağıdır girmiyorum.arkadaşların yazdıklarına katılıyorum tantuni ve şalgam,sahil bandı(cafeler),kız kalesi ,cennet cehennem,denizcilik müzesi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…