Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri mersin yağıı yardımm

melekkk__

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
1.391
222
38
kıslarrrrrrr kaydirigubbakcemile

bu mersin yağı nerde satılıyor aktar mı eczane mii CADIARZU

yanlş yere sormayayım :gitme:

bir de nasıl uygulanıyor
alıp sürüp masaj mı yapıyoruzzz
yardımm

Aktardan al canım 4 tl yagı sür göüslerine masaj yap tmm canım
Masaj tekniklerini biliyomusun
Aşşağıdan yukarıdoğru we dıştan içe doğru iki elinle dönüşümlü olarak yapıcaksın
Sakın yukardan aşşağıya yapma sarkma olur hep aşşağıdan yukarıya okiş canım
Sewgileropuyorumnanaktan

mersin yağının göğüs büyütmeye faydasıyla ilgili bilgi bulamadım internette hiç?

uzman tv ızledım bı doktor acıklama yapıyor göğüslerimizin büyümesını ıstıyorsak mutlaka cerrahı yontemle buyutulebılırmıs dıger yontemlerıın kesınlıkle bı faydası olmuyomus ne yazıkkı

ee biz nasıl büyütme sağladık o zaman doktorlar tabiki öyle dicekler ameliyat olalım diye.. bize büyümüş gibi gelse yanılsak yanii ölçtüğümüzdede büyüme olduğunu anlıyoruz.. yanılmıyoruz yanii.. önemli olan kendine uygun yöntemi bulmak

bılemıyorum artık canım bn doktorların yalancısıyım tabıkı bende burdakı yontemlerı arastırıp kendıme uygun olanın bulmya calısıyorum onun ıcın burdayım yerimseniben

teşekkur ederimm canlar
gec yazdım siteye giremedım bi de bu yağı deneyelım :)

benım sorunum başlıorum ama sıkılıyorum devam edemıyorum bişi içsem,sürsem 1 haftada bırakıorum

bu sefer başlıcam ama :)

Ama böyle yaparsan olmaz canım düzenli yapıcaksınki işe yarasın sıkılmak yok düzenli yapıcaksın tamamı sözmü tatlım

ayrıca doktorlar arasında masajla büyüme olur diyen çok var çünkü ordaki kılcaldamarları açıyoruz kan akışını sağlıklı hale getiriyoruz sağlıklı kan bol malzeme götürüyor bkz: yağ
ama gene aynı doktorlar diyorki 8-9 ay gibi bir süre sonunda kalıcı büyüme elde edilir. zaten hamilelikte ya da ergenlikte bile kaç yılda ve ayda büyüyor göğüsler biz bir haftada mucize olmasını bekliyoruz. nasıl olsun. sabırlık olmak lazım işte. öyle bişey olsa mankenler ünlüler silikon taktırırmıydı diyorlar da yani kadın şimdi manken olucak 9 ay masaj mı beklesin anında taktırıp kurtuluyor. biz içtiğimiz çaylar sürdüğümüz yağlar yaptığımız masajlar aldığımız gıda takviyeleriyle de bu zamana indirebiliyoruz. bunu keşfettik. burda birçok insan var ilerlemeye kaydeden. hadi biz yanılıyoruz abartı bi gelişme olmadığı için ama introm un 87 den 100 e çıktı ya 8)

nurummm söz :) kıs üşenmesem yapacam da üşeniyorum :))

samantha doğru sölüosun valla 9 ay onu mu beklıcek mankenler hehe zemuszemus

olsun durmak yok yola devam :) şu kılcal damarlar da bi açılamadı hee :)))

İşte masaj teknikleri

1.gögüs sıkılığı we gelişimi için uyarı noktaları

2.uyarı noktalarına 7 kez bastırınız

3.uyarı noktalarına tekrar 7 kez bastırınız

4.iki elinizle dönüşümlü olarakgöğsü yukarı çekerek masaj yapınız

5.iki elinizle dönüşümlü olarak göğsü dışardan içeriye doğru çekerek masaj yapınız

Kesinlikle yükarıdan aşşağıya yapmayın göğüsler sarkar

sewgilerimleopuyorumnanaktan

Sabırla yapıp beliycez bizim zamana ihtiyacımız war pozitif düşünelim düzenli istekle yapalım büyüyecekler diyerek yaparsak düzgün bir şekilde uygularsak istediğimiz sonucu elde ederiz kızlar yılmadan üşenmeden yapalım tamammı tatlılarım opuyorumnanaktan

Ya büyüyecekler yada büyüyecekler dimi kızlaaaarrrrdelikafadulden

Mersin yağı almıştım ben bir kere denedim ama sürülmüyor bu yaa..Hemen uçup gidiyor.Kuru kuruda masaj yapılmıyor.Sizin yağ uçmuyormu hemen?

valla nur umm iyi dedin ya büyüyecek ya büyüyecek....herşeyin ilacı zaman e bununda ilacı zaman ha deyince olmuyo...bana arada bıkkınlık geliyo yeter ya uğraşmıycam diyorum ama kafaya koduk bikere ya olur ya olur...valla deneyeceğim çok şey var sırada bunuda ekliyim bakalım...bu arada cnm ya şu resimli masaj tekniklerini iyiki paylaşmışsın bu sefer anladımopuyorumnanaktan

mersin yağı güzel yapıyo...uçucu bi yağ..ama bazı markaların güzel sürülebilir mersin yağları da var...nival..defne doğa...ben bunları kullanmıştım...düzenli yapınca iyi oluyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…