Merhaba sonuç olarak nereyi tercih ettiniz? Bı arkadaşım 2 kere başkentte negatif oldu benimde kafam karisik tüp bebek için baskent Erhan şimşek diyen de var Bülent beyide çok duydumBülent beyden fiyat alığımda 130 bin dedi ilaçlar hariç tabiki.bülent beyde işlemleri Acıbadem’de yapıyor labartuvar olarak orayı kullanıyor.embriyo dondurma işlemide 25 bin tl idi
Benide rapor çıkınca direk başkente yönlendirdiler ama yorumlar kötüydü gitmedim hiç görüşmeye bile.Sonuç olarak canım Acıbadem Volkan beyi tercih ettimMerhaba sonuç olarak nereyi tercih ettiniz? Bı arkadaşım 2 kere başkentte negatif oldu benimde kafam karisik tüp bebek için baskent Erhan şimşek diyen de var Bülent beyide çok duydum
Acaba sonucunuz nedir pozitifi gördünüz müİnş canım
11.gün kan verdim beta hcg 5.38 di doktor tam net bişey diyemedi iki gün sonra tekrar ver dedi artış var mı diye bugün kan verecem yine 13.gün bakalım ne çıkacakAcaba sonucunuz nedir pozitifi gördünüz mü
Sizin için dua edecegim insAllah hakkinizda hayrlısi olsun11.gün kan verdim beta hcg 5.38 di doktor tam net bişey diyemedi iki gün sonra tekrar ver dedi artış var mı diye bugün kan verecem yine 13.gün bakalım ne çıkacak
Teşekkür ederim canım benimSizin için dua edecegim insAllah hakkinizda hayrlısi olsun
Erhan beyde 2 negatifim var orası devlet hastanesinden farksız inanın. Sizde mi endometriozis hastasısınız?Merhaba sonuç olarak nereyi tercih ettiniz? Bı arkadaşım 2 kere başkentte negatif oldu benimde kafam karisik tüp bebek için baskent Erhan şimşek diyen de var Bülent beyide çok duydum
Hayır bizimki sebepsiz yani en azından bizim bildiğimiz kadarıyla.baskentte bı yakinimiz yaptırdı ordan biliyorum aynı dedgnz gibiymisErhan beyde 2 negatifim var orası devlet hastanesinden farksız inanın. Sizde mi endometriozis hastasısınız?
Erhan beyde 2 negatifim var orası devlet hastanesinden farksız inanın. Sizde mi endometriozis hastasısınız?
DmbirinciMerhaba Erhan beyden neden memnun değilsiniz acaba
Ben endometriozis hastasıyım ilk transferimi yapmadan önce kahverengi lekem olduğunu söyledim kendisine bunun hiçbir şekilde sorun olmadığını şimdi sadece tüp bebek yapması gerektiğini söyledi 2 transferim de yine kahverengi leke geliyordu bunu yine umursamadı şu anda ona odaklanamayız bu bir problem değil dedi ayrıca 1 negatifimden sonra ikincisinde farklı bir yöntemle 5 gün değil 3 gün deneyeceğini söyledi ama yine ikinci transferim dedi embriyolarımı 5 güne götürmeye çalıştı ve bunu yaptığı için bir kez transferin iptal oldu ikinci opüde yine söylediğini unuttu beşinci güne taşımaya çalıştı embriyolarımı yine 3 gün transfer etmedi daha sonrasında gittiğim Doktorlar bu kahverengi leke ile yapılan hiçbir transferin zaten tutmayacağını söyledi yani bile bile bir doktor olarak boşuna beni iki defa transfer yaptı. Onun dışında ben 39 yaşındayım şu anda ona transfer olurken 37 yaşındaydım sürekli olarak her gittiğimde yaşımın çok ileride olduğunu şansımın bu yüzden çok düşük olduğunu söyleyip beni zerre kadar morallendirmedi sürekli olarak yaşıma vurgu yapıp şansımız çok düşük deyip durdu. laboratuvarının çok kötü olduğuna eminim ondan sonra başka doktorlarda muayene oldum ve çok daha fazla yumurtam gözlendiMerhaba Erhan beyden neden memnun değilsiniz acaba
Bilirim zorKızlar negatif değerim 1.48 e düşmüş
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı benim perşembe gününe randevum vardı erhan beye gidip görüşüp erteleyebilirim şu anDmbirinci
Ben endometriozis hastasıyım ilk transferimi yapmadan önce kahverengi lekem olduğunu söyledim kendisine bunun hiçbir şekilde sorun olmadığını şimdi sadece tüp bebek yapması gerektiğini söyledi 2 transferim de yine kahverengi leke geliyordu bunu yine umursamadı şu anda ona odaklanamayız bu bir problem değil dedi ayrıca 1 negatifimden sonra ikincisinde farklı bir yöntemle 5 gün değil 3 gün deneyeceğini söyledi ama yine ikinci transferim dedi embriyolarımı 5 güne götürmeye çalıştı ve bunu yaptığı için bir kez transferin iptal oldu ikinci opüde yine söylediğini unuttu beşinci güne taşımaya çalıştı embriyolarımı yine 3 gün transfer etmedi daha sonrasında gittiğim Doktorlar bu kahverengi leke ile yapılan hiçbir transferin zaten tutmayacağını söyledi yani bile bile bir doktor olarak boşuna beni iki defa transfer yaptı. Onun dışında ben 39 yaşındayım şu anda ona transfer olurken 37 yaşındaydım sürekli olarak her gittiğimde yaşımın çok ileride olduğunu şansımın bu yüzden çok düşük olduğunu söyleyip beni zerre kadar morallendirmedi sürekli olarak yaşıma vurgu yapıp şansımız çok düşük deyip durdu. laboratuvarının çok kötü olduğuna eminim ondan sonra başka doktorlarda muayene oldum ve çok daha fazla yumurtam gözlendi
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı benim perşembe gününe randevum vardı erhan beye gidip görüşüp
bende de kahverengi leke var adet öncesi ve sonrasında oluyor bu sıkıntı mı yaratıyorÇok teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı benim perşembe gününe randevum vardı erhan beye gidip görüşüp erteleyebilirim şu an
Peki siz de raporla mı tüp bebek yaptınızDmbirinci
Ben endometriozis hastasıyım ilk transferimi yapmadan önce kahverengi lekem olduğunu söyledim kendisine bunun hiçbir şekilde sorun olmadığını şimdi sadece tüp bebek yapması gerektiğini söyledi 2 transferim de yine kahverengi leke geliyordu bunu yine umursamadı şu anda ona odaklanamayız bu bir problem değil dedi ayrıca 1 negatifimden sonra ikincisinde farklı bir yöntemle 5 gün değil 3 gün deneyeceğini söyledi ama yine ikinci transferim dedi embriyolarımı 5 güne götürmeye çalıştı ve bunu yaptığı için bir kez transferin iptal oldu ikinci opüde yine söylediğini unuttu beşinci güne taşımaya çalıştı embriyolarımı yine 3 gün transfer etmedi daha sonrasında gittiğim Doktorlar bu kahverengi leke ile yapılan hiçbir transferin zaten tutmayacağını söyledi yani bile bile bir doktor olarak boşuna beni iki defa transfer yaptı. Onun dışında ben 39 yaşındayım şu anda ona transfer olurken 37 yaşındaydım sürekli olarak her gittiğimde yaşımın çok ileride olduğunu şansımın bu yüzden çok düşük olduğunu söyleyip beni zerre kadar morallendirmedi sürekli olarak yaşıma vurgu yapıp şansımız çok düşük deyip durdu. laboratuvarının çok kötü olduğuna eminim ondan sonra başka doktorlarda muayene oldum ve çok daha fazla yumurtam gözlendi
Yo hiç rapor meselesine girişmedim bilmiyordum özelde rapor kullanildiginiPeki siz de raporla mı tüp bebek yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?