Mersin Adana tüp bebek merkez önerisi

gul3421

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2024
61
20
3
36
Kızlar merhaba hormon testi yeniledim amh daha da düşmüş bende 0.24 ve fsh yüksek çıktı 20 felan.Mersinde yaşıyorum Ahmet yıldızbakanın doğal tedavi yöntemini uyguladım üç aydır ama işe yaramadı bende tüp bebek acil oldu artık benim için, Mersin ve Adana civarı önerebileceğiniz tüp bebek merkezi ve doktoru varsa yazar mısınız kızlar

Ben Bülent Haydardedeoğluna gidiyorum Adanada. Haziranda yumurta toplama yapacağız. Amh düşük benim de. Başkent Adana’da 3 kez denedim olmadı.

acıbadem iyi hastane benim eşimin ailesi İstanbul’da yaşıyor biz buradayız eşim de Acıbadem’de yaptırmamı istiyor ama İstanbul’dakinde ama bende burda yaptırmak istiyorum Acıbadem’in labarutuvarı temiz be iyi diyorlar orayla çalışması güzel hocanın bende Acıbadem’i düşünüyorum açıkçası ama sadece doktor da kararsızım eşimde sıkıntı yok benim,bende var işte.

Öyle bir şansınız varsa İstanbul yani Şişli Memorial Dr Yücel Şahin ile bir görüşün derim . Mersin’de o heryerde reklamı olan doktora ise gitmeyim ben gittim içime sinmedi yaklaşımı

Öyle bir şansınız varsa İstanbul yani Şişli Memorial Dr Yücel Şahin ile bir görüşün derim . Mersin’de o heryerde reklamı olan doktora ise gitmeyim ben gittim içime sinmedi yaklaşımı
Ayy evet o kadar reklamı dönüyor ki necip Öztürk’ün bende ona gitmek istemiyorum yorumları da kötü.benim şuanki doktor Mersin üniye yönlendirim dedi yada maddi durum açısından sıkıntın yoksa İstanbul yada Ankara önerdi.peki sen tedavi gördün mü canım yada görüyor musun şuan

Ben tam tedavi görmeye başlamadan hamile kaldım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…