Mersin///33

:KK50::KK14:memleketimi çokkkkkkkkkkkkk özledim ailemi çokkkkkkkkkk özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK14::KK14:

kızlar mersinde iyi bir kadın doğumcu arıyorum..
ben mardinde çalışıyorum ama doğumu mersinde yapmak istiyorum inşaallah :))
yarı yıl tatilinde mersinde olacam bi de orda doktora görüneyim hastaneye bakayım diyorum..fikri olan varsa yardım lütfen :))

kızlar mersinde iyi bir kadın doğumcu arıyorum..
ben mardinde çalışıyorum ama doğumu mersinde yapmak istiyorum inşaallah :))
yarı yıl tatilinde mersinde olacam bi de orda doktora görüneyim hastaneye bakayım diyorum..fikri olan varsa yardım lütfen :))

selam canım sana ORTADOĞU HASTANESİNDE çalışan OSMAN NURİ AKSUyu öneririm

Canlarım nasılsınız özledim sizleri, şifremi unuttuğum için giremiyordum foruma.tabi birazda evlilik hazırlıklrım vardı, eee evlendim yaani buarda:KK74:herşey çok güzel geçti mutlu mesudum ALLHA şükürler olsun.çok öptüm sizleri.

slm sekerler naber nasılsınız :KK16:
gecen hafta kayınbabam vefat etti malatyadan gece yarısı kalktık iskenderuna geldik sonra adanaya gectik annemlere bi günde mersine geldik cok özlemişiz vallaaa burnumuzda tütmüş sizler naptınız görüşmeyeliiii :KK19: :KK16:

slm sekerler naber nasılsınız :KK16:
gecen hafta kayınbabam vefat etti malatyadan gece yarısı kalktık iskenderuna geldik sonra adanaya gectik annemlere bi günde mersine geldik cok özlemişiz vallaaa burnumuzda tütmüş sizler naptınız görüşmeyeliiii :KK19: :KK16:

canım başınız sağolsun Allah kalanlara uzun ömür versin.çok öptüm seni.

ah kalbim hoşgeldin canım
melikecim başınız sağolsun
papatyam sen neler yapıyorsun?

X