- 25 Kasım 2010
- 203
- 1
ben bu yıl tatilimi mersinde yaptım ama hiç beğenmedim beğenmeme sebebim ise başımıza gelmedik kalmadı az daha boğuluyorduk 2. bi olayda kardeşim sürgülü balkon kapısını güneşten farketmemiş kapalı oldunu ve camdan içeri daldı.. bütün siteyi ayağa kaldırdım mahfoldum kahroldum her yerinden kanlar fışkırıyordu sitede bi allahın kulu arabasını vermedi neyse bi arkadaştan bulduk hastaneye zor yetiştirdim kardeşimi kucağımda.. heryeri kan götürüyor Allahım o anı birdaha yaşatmasın. 40 dikiş attılar dizine bileğine bacağına parmaklarına.. işin kötü yanı ertesi gün canım istanbuluma dönmek için uçak bileti aldık neyse vakit yaklaştı bindk adanaya geldik uçağın kalkmasına 40dk var bi gittim kadın kardeşimi uçağa almam dedi dikişlerden dolayı hava basıncı varmışta patlama rizki varmışta doktor raporu istiyormuşç.. ben o satte nerden bulayım doktoruda rapor alayım neyse arkadaş raporu hazırlattı bu sefer fakslar faks gelmez.. en nihayetinde 200 küsür tl de çöpe gitti uçak biletlerimizde yandı.. o satten 2 kız başımıza adanada otobüs terminalinde bulduk kndimizi ve ilk otobüse rica ettik en arkaya bindik ve geldik.. ve kardeşim yürüyemiyordu bacağını bükemiyordu resmen işkence hayatımın en kötü anısıdır... allahım birdaha yaşatmasın kardeşim en değerlimdir..
sevgiler..
sevgiler..