Mersin///33

günaydın günaydın günaydınnnnnn
bende giremiyorum epeydir ;:KK66: naıslsınzı fıstıklar

nerdesiniz kızlar,sesimi duyan yok mu?
papatyam,melike,ebrulum,marbley,hatic22,woma.............

iyidir canım ama bizden başka gelen yok :KK43:(
sen nasılsın bu arada,konya'yı da özledim ama gitmek nasip olmaz herhalde

iyidir canım ama bizden başka gelen yok :KK43:(
sen nasılsın bu arada,konya'yı da özledim ama gitmek nasip olmaz herhalde

evet şöyle bi kalabalıklaşıp çene yapsak çok iyi olacakolumunekankayizsmile
sen konyaya geldin mi daha önce.
özledim derkennnn anlamadımmmbilmiyorumkismile

Konya'da okudum üniversiteyi,5 yılım geçti orda.Değişmiştir mutlaka,son halini görmek isterim ama zor bir ihtimal

Kızlar bende doğma büyüme Mersinliyim ve memleketimi çok seviyorum denizi çok seviyorum iyik burda doğmuş büyümüsüm ve hepinize merhabalar

ben de varım ben de mersinliyim..yörüğüm hemde..çok seviyorum mersini..mardin kızıltepeye atandığım ilk yıl ilk mersine dönüşümde eniştem otogardan almıştı sahil yolundan gitmiştik Allah ım mersin gözüme newyork gibi görünmüştü :))))) o zaman aşık oldum ben bu şehire...
bazen evimizin penceresinden bakardım "anne biliyor musun burası dünyanın en güzel yeri "derdim annem pek gülerdi..sonra yıllar geçti evlendim annem mardine yanıma 2 haftalığına geldi kaldı..geri götürdük ne desin : kızım haklıymışsın burası dünyanın en güzel yeriymiş:KK14:oyy çok duygulandım

Konya'da okudum üniversiteyi,5 yılım geçti orda.Değişmiştir mutlaka,son halini görmek isterim ama zor bir ihtimal

ayyy bende üniyi konyada okudum..gençliğimin başkenti orası benim..çok severim konyayı..ama her şehir içindekilerle güzelmiş..geçen yaz eşimle gittik 1 gece 2 gün kaldık gezdik konya benim yaşadığım konya değildi sanki:KK25:
ama çok güzel bi şehir ya..oraya yerleşmek isterdim gerçekten..birde okadar değişmişki..sen kaç mezunusun canım..ben 2005 mezunuyum eğitimden.

X