Mersin///33

ha bi de son bişey canım fena batırık çekiyor ( tek başıma da yapamam ki..yani yaparımda tek başıma canım istemez..kocam da bilmez sevmez..

hbyrm ben de yörüğüm canım,has mersinliyim yani.Doğu görevi dönüşü bana da harika görünmüştü mersin ve katılıyorum Türkiye'nin en güzel şehirlerinden,belki de en güzeli.Ben 2004 mezunuyum eğitimden canım.Kesin karşılaşmışızdır,belki de tanışıyoruzdur.Ben de görebilsem keşke son halini Konya'nın,çok güzel anılarım var orda.Hala mardinde misin?

evet canım burda 6.yılımdayım..sadece erdemli ve silifke yi tercih ettiğimiz için çıkmıyor tayinimiz.ben de artık yerleşik hayata geçmek istiyorum ordan oraya sürüklenmekten yoruldum..mardin merkezdeyim çok daha rahatım..memnunum yani mardinden..

bu arada benim branşım ingilizce ve ben mevlana yurdunda kalıyordum canım.sen??
kız bi de tanıdık çıkar mısın sen..ne şaşırırım

benim biyoloji canım,ben hiç yurtta kalmadım.Ama yine de kesin görmüşüzdür birbirimizi

merhabalar
eski marbley yeni 1 numara olarak ebru döndü aranıza.tüm alışkanlıklarımı değiştirdim ama aklım hep sizde kaldı.öpüyorum hepinizi.

selam kızlar
valla bende uğrayamayanlardanım.
nete çok vakit olmuyor.
birde nete girsem bile buraya pekte girmiyorum. bi ara hep selam nasılsın iim sen nasılsın şeklinde gidiyodu sohbet.
bende pek uğramaz olmuştum
bu arad yeni kişilerde gelmiş. herkese hoşgeldin diyorum.
ebru sende nick değiştirmişsin canım
1 numara olmuşsun cidden

slm sekerler hayırlı akşamlar nasılsınız görüşmeyeli bende iyiym cok şükür tek gittim cift döndüm rabbime şükürler olsunki hamileyim duanızı esirgemeyin bizden güzel teyzeleriiiii sizler napıyosunuz bakalımmm

hayırlı olsun melikecim,Allah kolay bir hamilelik,sağlıklı bir bebiş nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…