ben mermerdeki lekelere porçöz fıslatıyorum çok az leke hemen çıkıyor ve hemen ardından bol suyla yıkıyorum.ama size yapın diyemem.hemen yıkadığım için benim mermerime birşey yapmıyor.limon lekelerini bile çıkarıyor...
Eğer Porçöz kullanmaya karar verirseniz önce pek görünmeyen bir yerde deneyin. Benim mutfağıma ilave bir tezgah yapılmıştı, kullanılan mermerler görüntü olarak aynı ama porçöz bir taraftakinin cilasını bozdu. Gözle pek belli değil ama elime biraz pütürlü pütürlü geliyor.
Eğer Porçöz kullanmaya karar verirseniz önce pek görünmeyen bir yerde deneyin. Benim mutfağıma ilave bir tezgah yapılmıştı, kullanılan mermerler görüntü olarak aynı ama porçöz bir taraftakinin cilasını bozdu. Gözle pek belli değil ama elime biraz pütürlü pütürlü geliyor.
o pütürlük bir kaç gün sonra kayboluyor benim mermerde.ama çok uzun tutmuyorum porçözü.5sn anca. yılardır yapıyorum.bembeyaz oluyor:) belki benim mermere işlemiyordur.kira evi aslında pek de iyi mermer sayılmaz....
o pütürlük bir kaç gün sonra kayboluyor benim mermerde.ama çok uzun tutmuyorum porçözü.5sn anca. yılardır yapıyorum.bembeyaz oluyor:) belki benim mermere işlemiyordur.kira evi aslında pek de iyi mermer sayılmaz....
O pütürlenen taraf musluğa biraz uzak, belki de çok iyi durulayamadım o yüzden oldu. Ama yapalı da 1 seneyi geçti, artık düzelmez. O bölümde de limon falan kesmediğim için bir daha porçöze ihtiyaç duyup kullanmadım, çamaşır suyu yetiyor.
Kışlık evde tezgah laminant deniyor sanırım, o tip. Bir kere ben de altta nihale olmasına rağmen, nihale ile birlikte yakmaya yakın bir hale getirmiştim. O lekeyi bol cif ve tel ile çok bastırmadan ovarak temizleyebildim. Ama mermer de işe yara mı bilmem.
benim de mermerim beyaz.valla yap diyemem mermeri bozduğu da oluyormuş.kireç sökücü de işe yarayabilir...ben porçöz yapıyorum.öyle şeylerden hiç korkmam.tuvalete porçöz ve klorağı aynı anda kullanan insanım
Benimde yanmıştı ama en dip köşede idi. O kısma çok su değmiyor,bende oryı küçük nazar boncukları yapıştırdım..yuvarlak olarak çerçeveledim ve içinde olan kısmında orasına yine göbek gibi yaptım..kimse oranın yanıpta kamufle etmek için yaptığımı anlamıyor...ama benimki en uç köşede olduğu için orjinal geldi hekese...
kk'dan bir arkadaşımdan, mermer tezgahların üzerinin zımparalanıp cilalandığını ve yeni gibi olduğunu duymuştum. belki size de faydası olur, biz henüz o işe girişemedik daha maalesef.