• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merkezi küçük veya merkezi olmayan büyük ev ?

terazi burcuyum insan bolluğu beni mutlu ediyor çarşıya uzak mahallede yaşamak benim en büyük korkumdur şahsen. mesela şuan çarşı içi o yüzden ayda 1 çıkasım geliyor yemeğe falan, çarşıya uzak yerde yaşadığım zaman deliriyorum her saniye hayatı kaçırıyor hissi düşüyor aklıma

bilmiyorum merkez dediğiniz yer gürültülümü fakat dükkanlara yakın herşeyin elimin altında olması bana hep huzur vermiştir. balkondan insanların geçişini izlemek o hayat meşgaleleri koşturmalaro beni sakinleştiriyor

iyi düşünün burcunuzu eşinizin burcunu göz vnünde bulundurun sen teraziyim hava grubu

hava grupları sessizliği sevmez her ne kadar güzellesekte en büyük korkumuzdur.
ben sadece ikimizde evde olacağımız için nasıl olur bilemedim :(
hani merkezi bir yerde daha çok alternatif olur az sıkılırız gezeriz diye düşünüyorum.
Ama bir yandanda herkesin dediği gibi binalar çok yakın olduğundan ve m2 olarak daha küçük alabildiğimiz için daha boğucu olabilir bir türlü seçim yapamıyoruz

kesinlikle ikincisi. uzak olan yani :)

güvenlikli sitede olması büyük artı. kendi adıma havuz kısmına da bayılıyorum ben (annemlerin evi), pandemide kullanılmaz tabii ama normalde keyifli oluyordu yazları. bizimki de merkezi değil, araba olunca pek sıkıntı yaşanmıyor ama. hatta şöyle de bir artısı var, zırt-pırt misafir gelmez. yani sevmiyorsanız, o açıdan o da iyi :KK53:
havuzlu sitedeyim aslında ben 8 yıldır sadece 2 kere kullandım :D
ama merkezi bir yerde de uzun süre yaşamadım o yüzden nasıl olur hangisi mantıklı karar veremiyorum

havuzlu sitedeyim aslında ben 8 yıldır sadece 2 kere kullandım :KK70:
ama merkezi bir yerde de uzun süre yaşamadım o yüzden nasıl olur hangisi mantıklı karar veremiyorum
Ay ben özellikle ilk taşındığımız zamanlar, yaş da 17 18 olunca çıkmamıştım hiç havuzdan :D özlemişim o zamanları, bi' hüzünlendim :')
Merkezi bir yerin de kendine göre güzellikleri vardır elbet, mesela çok sık restorana bara gitme durumunuz varsa o da değerlendirilebilir.. ama merkezi olmayan ev de fazla uzak değilmiş öyle mekanlara, bilemedim şimdi tam :/
ben yine de oyumu havuzdan yana kullanıyorum ya :D ileride çocuk olursa site bahçesi de daha güvenli olur hem onun için 🙊

ben sadece ikimizde evde olacağımız için nasıl olur bilemedim :KK43:
hani merkezi bir yerde daha çok alternatif olur az sıkılırız gezeriz diye düşünüyorum.
Ama bir yandanda herkesin dediği gibi binalar çok yakın olduğundan ve m2 olarak daha küçük alabildiğimiz için daha boğucu olabilir bir türlü seçim yapamıyoruz
en doğrusunu siz bilirsiniz çünkü eşya miktarı, evin boyutu hatta karakteristik özellik bile burda işin içine giriyor havuz vb. hobilerde tabiki

o yüzden bir defter alın oy vererek puanlayarak düşünün

eskiden şehirden uzakta ne hissetmiştiniz, eşiniz şehirden uzakta nasıldır

minimalist misiniz bu bile etkiler nasıl bir ev seçeceğinizi

havuz severmisiniz

acil birşey lazım olduğunda panik misinizdir

işler elbet bir gün online olmaktan çıkacak

işe geç gelen son dk hareket eden biri misiniz

sizi sahil yürüyüşü mü yoksa site yürüyüşü mü rahatlatır

gece araba yolculuğu sizin için uygun mu korkar mısınız acil birşey olduğunda

aracı olmayan arkadaşınız varsa onlarla görüşmenizi bile göz önüne almalı

vb. çok şey var işin içindi bunları sadece sizin ve eşinizin duyguları belirler.

istanbulda biri suadiye erenköy ,
diğeri bahçeşehir belki büyükçekmece tarafları.
KAdıköy tarafında olanlar 70 80 m2 , diğer taraftakiler 120 -130.
Şehir dışı sahil kasabası vs değil yanlış anlaşılmasın :) ikiside daire ama biri merkezi diğeri çok daha sakin ama uzak lokasyon
Istanbul'u pek bilmiyorum ama madem daire ikisi de ben büyük olanı tercih ederdim. 20-30dk çok değil.

Uzak olan tabiki 20-30 dk bisi degil ki ,

Araba varsa tabiiki merkezden uzak. Merkezin gürültüsü insanı bunaltir

Merhaba kızlar ,

Sizce merkezi bir yerde küçük bir ev mi? 2+1

Merkezden biraz uzak ( arabayla 20 - 30 dakikada güzel restoran bar tarzı yerlere ulaşabiliriz ) site içinde havuzlu güvenlikli vs 3+1 mi ?

Eşinizle beraber evden çalıştığınız düşünün. Sizce hangisi daha mantıklı ve neden?
havuzlu olanı tercih ederdim ben açıkçası araba da varsa sorun olmaz

Back
X