• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merkezi küçük veya merkezi olmayan büyük ev ?

piperr

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
1.013
482
323
Merhaba kızlar ,

Sizce merkezi bir yerde küçük bir ev mi? 2+1

Merkezden biraz uzak ( arabayla 20 - 30 dakikada güzel restoran bar tarzı yerlere ulaşabiliriz ) site içinde havuzlu güvenlikli vs 3+1 mi ?

Eşinizle beraber evden çalıştığınız düşünün. Sizce hangisi daha mantıklı ve neden?

Ben çocuk yoksa merkezi diyorum. Evden çalışma insanı tembelleştiriyor. Bi de üzerine sitede yaşamak daha çok tembelleştiriyor. Markete bile gitmeye üşeniyor insan. Merkezi yerde bunalınca iki yürüyüşe çıkar ne bileyim dondurma yer kitapçı gezersiniz. O site havuzunu filan en fazla bi-iki kez kullanacaksınız zaten emin olun boşuna aidatı arttıracak.

Site içi merkezden uzak ve geniş ev diyorum :) İleride çocuk olursa veya çocuk varsa güvenlikli site içerisinde oynayabilirler. Aracınız varsa zaten her yere gidersiniz.

Merhaba kızlar ,

Sizce merkezi bir yerde küçük bir ev mi? 2+1

Merkezden biraz uzak ( arabayla 20 - 30 dakikada güzel restoran bar tarzı yerlere ulaşabiliriz ) site içinde havuzlu güvenlikli vs 3+1 mi ?

Eşinizle beraber evden çalıştığınız düşünün. Sizce hangisi daha mantıklı ve neden?
3+1 havuzlu güvenlikli site derim öyle bir sitede oturuyorum merkezi bir yer benim olduğum yer.

20-30 dakika uzaklık çok uzak sayılmaz bana göre.

Hem en azından site tarzı bir yer olursa daha rahat oluyor merdiven temizleme vs olmuyor 😆 bir sorun olursa da yönetim hallediyor .

3+1 havuzlu güvenlikli site derim öyle bir sitede oturuyorum merkezi bir yer benim olduğum yer.

20-30 dakika uzaklık çok uzak sayılmaz bana göre.

Hem en azından site tarzı bir yer olursa daha rahat oluyor merdiven temizleme vs olmuyor 😆 bir sorun olursa da yönetim hallediyor .
2+1 olanda site içinde güvenlikli aslında 2 bloklu bir site ama ev küçük

Site içi merkezden uzak ve geniş ev diyorum :) İleride çocuk olursa veya çocuk varsa güvenlikli site içerisinde oynayabilirler. Aracınız varsa zaten her yere gidersiniz.
2+1 olanda site içinde güvenlikli aslında 2 bloklu bir site ama ev küçük

Hele ki evden calisilacaksa kesinlikle merkezden uzak bir evi tercih ederim.. kaldi ki 30 dklik mesafe de cok uzak bir mesafe degil bence.. biz de evden calisiyoruz, yazliktayiz bir senedir☺️

Ben çocuk yoksa merkezi diyorum. Evden çalışma insanı tembelleştiriyor. Bi de üzerine sitede yaşamak daha çok tembelleştiriyor. Markete bile gitmeye üşeniyor insan. Merkezi yerde bunalınca iki yürüyüşe çıkar ne bileyim dondurma yer kitapçı gezersiniz. O site havuzunu filan en fazla bi-iki kez kullanacaksınız zaten emin olun boşuna aidatı arttıracak.
tam olarak bu sebepten çok kararsızım . İkimizde 7/24 evde olacağız tüm gün evde olmak ve kolayca bi yerlere gidememek sıkıcı olur mu bilemiyorum :(

Hele ki evden calisilacaksa kesinlikle merkezden uzak bir evi tercih ederim.. kaldi ki 30 dklik mesafe de cok uzak bir mesafe degil bence.. biz de evden calisiyoruz, yazliktayiz bir senedir☺️
en sonunda bende istanbuldan vazgeçip bir sahil kasabası seçeceğim :D sırf ailem burada diye burada kalıyorum

büyük ev,o küçük evlere eşyalar sığmıyor ,insan sığamıyor sinirlerin hopluyor. Büyük evde rahat edersin

Merkeze uzak derken market, kasap vs yerler varsa havuzlu siteyi tercih ederdım

Merkezden uzak ev seçeceksem gidip apartman dairesinde oturmam şahsen. Onun için merkezden ev diyorum. 2+1 ev de iki kişi için hatta 1 çocuklu aile için de gayet yeterli. Yeter ki mantıklı bir oturum planı olsun.

Back
X