- 9 Nisan 2022
- 68
- 29
- 3
- Konu Sahibi askcicegim
-
Sizin kaynana fenaKayınvalidem gelin geldiginden beri aynı ev onlara da kayinpederimin anne babasından kalmis kaynanam da kaynanasiyla altli ustlu oturmus onlar öldü simdi de tek oglan oldugu icin biz oyle oturuyoruz lafta onlar ölünce bizim ama tapu kaynanamin ustune
Köydeki evinizi kapatmadan merkezde kiralık ev tutun. Arada köye gidince köydeki evinizde kalırsınız. Merkezde de kafanızı dinlersiniz.Kızlar merhaba birsey danısmak istiyorum 6 yıllık evliyim istanbulda dogdum buyudum ve köye evlendim kendi evimiz ama kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz 3 tane görümcem var evliler ama haftanin 4 gunu annelerindeler evlendigimden bu yana sürüyle sıkıntı yasadik kavgalar tartismalar esimin isi merkezde arabamiz var gidip geliyor ama köyde yasayanlar bilir ki hayat cok zor hele de sehirde dogup buyuduysen o yuzden kiraya cikalim diyoruz esimin calistigi yere ama insanlar ev varken kiraya mi gidilir diyolar sizce ne yapmaliyim köyde kendi evimde odun kömür kaynana gorumcelerle mi ugrasayim yoksa merkeze kiraya mi cikayim
Su anda gerek duymuyoruz calismama demek istedim ama tabiki gecinemedigimiz zaman calisirim calismak da zorundayimE böyle diyen adam neden çalışmanıza karşı ki? Hadi şimdi değil ama ama geçünemediğiniz yerde siz de çalışır destek olursunuz ne var bunda. Üstelik çocuğunuz büyük. Eylülde devlet anaokuluna gidebilecek yaşta.
Kaynanam zaten paracı malcı bi insan öte tarafi dusundugu yok topragin altina girince yaninda hicbir sey goturemiyosun benim de tek istegim saglikliyken rahat yasamake ev mis arabaymis umrum degil altinlarim da gitti ne laflar ettim konustum yüzsüz oldugu icin anlamamazliktan geliyorSizin kaynana fena
Baksanıza kocaya miras kalan evi bile üstüne yaptırmış .
Dünya malı dünyada kalıyor
Boşverin ne halleri varsa görsünler
Siz eşiniz de istiyorken bir an önce taşının . Benzin fiyatları çok , yola vereceğinize kendi evinizin kirasına verirsiniz kafanız da rahat eder . Gençken güzelce yaşayamadıktan sonra , o kadın ölecek de ev size kalacakta diye beklemenin anlamı yok . Sizin gençlik de gidiyor bir daha da geri gelmeyecek
Hem eşiniz hala onlara para veriyormuş artık vermezdiniz de .
Bir de kaynana altınlarımı borç aldı ödemedi diye gerekirse dava açın alın altınları
Oyle olmasini dusunuyorduk ama biz gittigimiz anda ev mev kalmiycakmis geriye aninda ust kata cikip oturcakms kaynanam asagiya da kizini oturtcakmisKöydeki evinizi kapatmadan merkezde kiralık ev tutun. Arada köye gidince köydeki evinizde kalırsınız. Merkezde de kafanızı dinlersiniz.
Hayat kalitemi bilmem ama psikolojik olarak kalitemin artacagi kesinbaşkalarının fikirlerini onemseme , hayat kaliteni arttir .
eger sehre tasindiginda hayat kaliten artacaksa tasin .
Bizi mecbur tutabilmek icin zaten surekli santaj halinde kvalidem burda oturursak hersey bizimmis burdan gidersek hicbirseyimiz yokmus eşimin emeklerine üzülüyorum sadece haketmiyolar cunku ama anne dir yine de onun annesi bisey diyemiyorum biz zaten ilk zamanlarda birlikte oturduk canimdan bezdirdi evimi ayirmak icin bile kolumdan bilezik aldi ust kattaki düzülmüş evimde oturmak icin bile kavgalar etti bilezik verdim ayrildim bana rahatlik yok ki hicbir zaman ayrildigimizdan sonra da kira verdik 6 ay boyunca hep olan bize oldu ama o kadar sabirliymisimki hâlâ daha kapımı acabiliyorum yüzüme bakabiliyor keske gitsem bir an önceSizin köydede bir eviniz yok ki?
Aileye ait evde bedelsiz oturmanız orasını sizin eviniz yapmaz. Sizin olsa siz çıkınca yerinize görümce gelemez, kapısını kitler istediğiniz zaman gider gelirsiniz.
Tapusu size ait değil, kimi isterse onu oturtabilir kv siz çıkarsanız.
Çocuğunuzda varmış, onun daha sosyal bir ortamı için bile taşınırdım diğer kv-görümce mevzularını hiç saymiyorum bile.
Dogru vallahi ev arastirmalarindayiz su anda da kiralik daire bulmak biraz zorlasti bakalim insallah istedgmz gibi bulup gidebilirizKöyde otur derdim ama bu şartlar altında kiraya çık o kadar insanı çekeceğime param gitsin daha iyi.
Ara sıra gelecez evimizeBende oyle dusunuyorum ama iste bir de şöyle bisey var ben gittgim anda kucuk gorumcem tasincakmis asagiya kayinvalidem de benim evime cikcakmis bir daha da ev yüzü yer yuzü gostermicekmis bize tehdit ve santaj da cabasi
Eşim de ilk evleneceğimiz zaman bir dairemiz var orada bedavaya yaşayabiliriz demişti.Daire İstanbul’da bu arada.Ama ben gidip görünce asla burada yaşayamam dedim.Ben en güzel mobilyaları son model beyaz eşyaları alacağım o eski eve koyacağım.Yok dedim istemem.Eşim de sen nasıl istersen dedi.Şuan 2 yıllık bir binada kirada oturuyorum ama iyi ki de öyle yapmışım.Zerre pişman değilimKızlar merhaba birsey danısmak istiyorum 6 yıllık evliyim istanbulda dogdum buyudum ve köye evlendim kendi evimiz ama kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz 3 tane görümcem var evliler ama haftanin 4 gunu annelerindeler evlendigimden bu yana sürüyle sıkıntı yasadik kavgalar tartismalar esimin isi merkezde arabamiz var gidip geliyor ama köyde yasayanlar bilir ki hayat cok zor hele de sehirde dogup buyuduysen o yuzden kiraya cikalim diyoruz esimin calistigi yere ama insanlar ev varken kiraya mi gidilir diyolar sizce ne yapmaliyim köyde kendi evimde odun kömür kaynana gorumcelerle mi ugrasayim yoksa merkeze kiraya mi cikayim
Maddi durumumuz cok sukur su anda kredi borcumuz taksitlerimiz filan var ama gecinebiliyoruz sıkıntı cekmedeneşinizin maddi durumu ve sizin tutumluuğunuzla maddi durumumu
eşinizin maddi durumu ve sizin tutumluuğunuzla alakalı bence
Ben de yepyeni mobilyalarimi beyaz esyalarimi herseyimi getirdim koydum 20 yillik eve o kadar ama o kadar pismanim ki anlatamam en basindan yapmamiz gerekeni yapamadik o zamanlar gozume perde mi indi ne oldu cok mu cahildim de evleneyim de gerisi onemli degil diye dusundum galiba aklima tüküreyimEşim de ilk evleneceğimiz zaman bir dairemiz var orada bedavaya yaşayabiliriz demişti.Daire İstanbul’da bu arada.Ama ben gidip görünce asla burada yaşayamam dedim.Ben en güzel mobilyaları son model beyaz eşyaları alacağım o eski eve koyacağım.Yok dedim istemem.Eşim de sen nasıl istersen dedi.Şuan 2 yıllık bir binada kirada oturuyorum ama iyi ki de öyle yapmışım.Zerre pişman değilim
Keske soz gecirebilsek o kvalideme dedigi dedik ottugu duduk hükümet gibi kadin derler ya heh o iste benimkisi otorite abidesi tapuyu da hile hurdayla aldi ustune tehdit santaj hepAra sıra gelecez evimize
Evimiz olduğu gibi kalacak deyin
KiraKızlar merhaba birsey danısmak istiyorum 6 yıllık evliyim istanbulda dogdum buyudum ve köye evlendim kendi evimiz ama kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz 3 tane görümcem var evliler ama haftanin 4 gunu annelerindeler evlendigimden bu yana sürüyle sıkıntı yasadik kavgalar tartismalar esimin isi merkezde arabamiz var gidip geliyor ama köyde yasayanlar bilir ki hayat cok zor hele de sehirde dogup buyuduysen o yuzden kiraya cikalim diyoruz esimin calistigi yere ama insanlar ev varken kiraya mi gidilir diyolar sizce ne yapmaliyim köyde kendi evimde odun kömür kaynana gorumcelerle mi ugrasayim yoksa merkeze kiraya mi cikayim
Konu köyde yada merkezde oturma degil yalnız.Kvdeyle altlı üstlü oturmada.Kızlar merhaba birsey danısmak istiyorum 6 yıllık evliyim istanbulda dogdum buyudum ve köye evlendim kendi evimiz ama kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz 3 tane görümcem var evliler ama haftanin 4 gunu annelerindeler evlendigimden bu yana sürüyle sıkıntı yasadik kavgalar tartismalar esimin isi merkezde arabamiz var gidip geliyor ama köyde yasayanlar bilir ki hayat cok zor hele de sehirde dogup buyuduysen o yuzden kiraya cikalim diyoruz esimin calistigi yere ama insanlar ev varken kiraya mi gidilir diyolar sizce ne yapmaliyim köyde kendi evimde odun kömür kaynana gorumcelerle mi ugrasayim yoksa merkeze kiraya mi cikayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?