- 23 Nisan 2012
- 157
- 93
1 ağustosta nasipse az kaldi :)belli değil canm senin ne zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 ağustosta nasipse az kaldi :)belli değil canm senin ne zaman
hayırlı olsun tatlım tekrardan darısı başıma =)1 ağustosta nasipse az kaldi :)
Aminn cook teşekkür ederimKıyafetinize bayıldım gerçekten bir ömür boyu mutlu olursunuz inşallah :)
canm hayırlı olsun tekrardanAminn cook teşekkür ederim
Sağolun :)canm hayırlı olsun tekrardan
bisiklete bayıldım
topiğine bakıyorum.
Amin. Çok teşekkür ederim :)Allah tamamina erdirsin ,cok hos cikmisiniz
aminn . Çok teşekkür ediyorum :)Allah tamamına erdirsin. İnşallah bir ömür boyu mutlu olursunuz. bu arada elbisenin çok guzelmiş
Reca beybiaminn . Çok teşekkür ediyorum :)
Çok teşekkür ediyorum. Evet haklısınız ben de sonradan fotoğraflarda da bakınca farkettim. Su bazlı değildi makyajım yüzüme fondaten dahi surdurtmedim . BB kremle kapattık çünkü Fondateni Kuaför ler tabaka gibi suruyor malumDüğününüz daha olmadıgı ıcın yazıyorum
cok guzelsınız ama sıze yapılan su bazlı makyaj cok amatorce olmus
dugunde daha ıyı bır yere gıtmenızı tavsıye ederım cunku provada daha guzel duruyorsunuz
Gözleriniz cok dıkkatımı cekmıstı dugun resımlerınızı daha onceden gormusum meger cok guzel olmusÇok teşekkür ediyorum. Evet haklısınız ben de sonradan fotoğraflarda da bakınca farkettim. Su bazlı değildi makyajım yüzüme fondaten dahi surdurtmedim . BB kremle kapattık çünkü Fondateni Kuaför ler tabaka gibi suruyor malum
Düğünüm de başka bir yere yaptırdım asagidaki linkten bakabilirsiniz fotoğraflara. Oraya da yorumunuzu bekliyorum. Teşekkürler yorumunuz icin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/merivisin-dis-cekimi.865932/
Cok sağolun.Sizin güzel bakmanizdan kaynakli. mutlu ettiniz teşekkür ederimGözleriniz cok dıkkatımı cekmıstı dugun resımlerınızı daha onceden gormusum meger cok guzel olmus
sızı golgelemıs nısandakı makyaj
cokta tatlısınız