• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merivis'in dış çekimi

Gelinliginizi nereden aldınız? Makyajiniz saciniz nerede yapildi? Fotografciniz kim? Her sey cok guzel görünüyor mutluluklar :KK200:
Simaniz hic yabanci değil:)

Gelinliginizi nereden aldınız? Makyajiniz saciniz nerede yapildi? Fotografciniz kim? Her sey cok guzel görünüyor mutluluklar :KK200:
Simaniz hic yabanci değil:)

Çoookkk teşekkür ediyorum öncelikle. :KK200::nazar:Gelinliğimi Antalyada Aysiradan aldım. Fotografcım ankaradan gelen arkadaşımdı. Çekimler ıspartada oldu. saçım makyajım yine ıspartada Dora kuaförde yapıldı.. eger ıspartada yaşıyorsanız simam yabancı gelmemiştir zira küçük şehir :halay:karşılaşma ihtimalimiz yüksek :21:

Çoookkk teşekkür ediyorum öncelikle. :KK200::nazar:Gelinliğimi Antalyada Aysiradan aldım. Fotografcım ankaradan gelen arkadaşımdı. Çekimler ıspartada oldu. saçım makyajım yine ıspartada Dora kuaförde yapıldı.. eger ıspartada yaşıyorsanız simam yabancı gelmemiştir zira küçük şehir :halay:karşılaşma ihtimalimiz yüksek :21:
:) guzel isparta. Radikali onerdiler ama dora'ya da bakiyim ivedilikle. Arkadasinizin fotograf paylastigi hesabını (varsa) ozelden yazarsaniz sevinirimm.

Benimde hazırlıklarım başladı inşallah banada nasip olur :) çok güzelsiniz mutluluğunuz daim olsun bi yastıkta kocayın :)

Back