• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merivis'in dış çekimi

Harika resimler. Bızım zamanımızda yoktu böyle dış çekimler. Ancak bi fotoğrafçıda arkada değişik görüntüler. Kıskanıyorum böylelerini:mad:
çok sağolun. ama her zamanın da ayrı bir güzelliği var. önemli olan mutlu huzurlu olmak :nazar::KK200::KK39:

Nekadar Sıcak Kanlısın Öylee Fotograflara bakınca Hissettim
Rabbim Mutlulugunuzu Bozmasııınnnn :KK200::KK200:

şu kk nın gördüğü en şirin kızlardan birisin merivis :) inşallah mutluluğunuz bir ömür sürsün..

Öncelikle Hayırlı olsn canım gelinliğin çok güzel sade duru sende öyle tabi maşallah:nazar: :KK24: sağlıklı Huzur dolu evliliğin olur inşallah:KK68:

Bir şey sormak istiyorum. Çekimi düğün öncesi mi sonrası mı yaptınız ? öncesindeyse çekimde gelinliğin uçları kirlendi mi yani kuru temizlemeye verince yıpranır düğünde güzel durmaz diye bişeyler duydum kafama takıldı da:KK51::KK51:
Biraz genel bir bilgilendirme olucak :KK16:Düğün öncesi çekim yaptirmanizda da avantajları var tabi ki daha rahat oluyorsun fotoğraf bir de düğün klibi cektirdiysen yorumluyorsun sonrasinda daha çok çekim yapma fırsatın oluyor. Çünkü düğün günü çekim saati sinirli 3-4 saat gibi bir zaman dilimi. Ama diğer türlü tüm gün senin. Ama bunun yanında düğün günü fotoğraftan ziyade düğün klibi cektirmeyi düşünüyorsanız gelin alma kısmı o güzel ve duygusal anlar da ekleniyor klibinize. Diğer türlü sadece ikiniz ve yaptığınız hareketler vs. Düğün günü olan çekim karesinde uzaktan gelen akrabalarini arkadaşların da profesyonel çekimde yer alabiliyor. Diğer türlü sadece yine ikiniz bunlar cogaltilabilir. Ama gelinliğinizi de bir büyüsü olduğunu dusunenlerdenim o zaman giydim sadece. Velhasıl kelam içimde bir şey kalmadı karar sizin.:KK49::KK54:

Öncelikle mutluluklar.. Çok doğal bir güzelliğin var. Fotoğraflarda çok şirin beğendim ben :KK16:

Maşallah kartpostal gibi süüüper, çok beğendim.
Hayırlı uğurlu olsun gülücükler eksik olmasın yüzünden

Back