çok sağolun. ama her zamanın da ayrı bir güzelliği var. önemli olan mutlu huzurlu olmakHarika resimler. Bızım zamanımızda yoktu böyle dış çekimler. Ancak bi fotoğrafçıda arkada değişik görüntüler. Kıskanıyorum böylelerini
Aminnn çok teşekkür ediyorum. O sizin güzel dusuncenizden kaynaklı .Nekadar Sıcak Kanlısın Öylee Fotograflara bakınca Hissettim
Rabbim Mutlulugunuzu Bozmasııınnnn
Cok sagol office . Mutlu ettin beni . Amin hep mutlu,huzurlu olalım inşallahşu kk nın gördüğü en şirin kızlardan birisin merivis :) inşallah mutluluğunuz bir ömür sürsün..
Biraz genel bir bilgilendirme olucakÖncelikle Hayırlı olsn canım gelinliğin çok güzel sade duru sende öyle tabi maşallahsağlıklı Huzur dolu evliliğin olur inşallah
Bir şey sormak istiyorum. Çekimi düğün öncesi mi sonrası mı yaptınız ? öncesindeyse çekimde gelinliğin uçları kirlendi mi yani kuru temizlemeye verince yıpranır düğünde güzel durmaz diye bişeyler duydum kafama takıldı da
Cok tesekkurler. Mutlu ettiniz beniÖncelikle mutluluklar.. Çok doğal bir güzelliğin var. Fotoğraflarda çok şirin beğendim ben
Cok tesekkurlerçok beğendim, harika görünüyorsunuz. mutluluğunuz daim olsun :)
SağolunÇok güzel olmuşsunuz mutluluklar dilerim..
Teşekkür ediyorumMutluluklar canım
Çok naziksiniz. Beni mutlu ettiniz sağolunBu kadar doğal makyaj yaptırıp bu kadar güzel olabilmek
Harika görünüyorsunuz, maşallaahhhhh
Maşallah kartpostal gibi süüüper, çok beğendim.
Hayırlı uğurlu olsun gülücükler eksik olmasın yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?