Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cook teşekkür ediyorum :))Harikasınız canım..
Mutluluklar dilerim hersey gönlünüzce olur inş..
Çok teşekkür ederim öncelikle :) fotoğraflar isparta da çekildi fotoğrafçı ankaradan geldi .hayırlı olsun:)ankaranın neresnde çekildi resimleriniz ve kimle anlaştınız özelden de yazabilirsiniz
Tesekkurler .Begenmenize çok sevindimVayyy bayıldım
Gerçekten çok düşünmüştüm gelin çiçeği konusunda iyi ki bu buketinizin almışım dedim. Ama gelinliği ilk demeden işte bu dedim. Begenmenize sevindim çok teşekkürlerGelinliğiniz, çiçeğiniz çok kibar, çok hoş. Çok güzel bir gelin olmuşsunuz, mutluluklar.
Nilceren çok teşekkür ederim.ben en çok gelinliğinizin tülünü ve makyajınızın sadeliğini beğendim. çok güzel bir gelin olmuşsunuz
Sağolunçok beğendimmmm
Sağolun çok mutlu oldum :)Cok guzelmis hepsi...
Bi omur boyu mutluluklar diliyorum
çok teşekkür ediyorum. Aminn ..Öncelikle Hayırlı olsn canım gelinliğin çok güzel sade duru sende öyle tabi maşallah sağlıklı Huzur dolu evliliğin olur inşallah
Bir şey sormak istiyorum. Çekimi düğün öncesi mi sonrası mı yaptınız ? öncesindeyse çekimde gelinliğin uçları kirlendi mi yani kuru temizlemeye verince yıpranır düğünde güzel durmaz diye bişeyler duydum kafama takıldı da