• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merivis'in dış çekimi

Kakules

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
157
93
98
Merhaba arkadaşlar. Düğünümüzü de sag saglim, güzel bir şekilde atlattık. Darısı tüm çiftlerin başına :) fotoğraflarımı sizlerle paylaşmak istedim . Yorumlarınız için simdiden teşekkürler. :)))

Son düzenleme:
Kızlar bu arada fotoğrafçım ankarada Düğününuz ve ya özel Günleriniz için tereddütsüz düşünmeden önerebilecegim biri.:KK54:
Fotoğraf gerçekten çok önemli olaya sadece 2 saatlik bir çekim olarak bakmamalisiniz. Çünkü o günden elinizde kalan bu güzel kareler oluyor.:KK52::KK15:

ben en çok gelinliğinizin tülünü ve makyajınızın sadeliğini beğendim. çok güzel bir gelin olmuşsunuz

Gelinliğiniz, çiçeğiniz çok kibar, çok hoş. Çok güzel bir gelin olmuşsunuz, mutluluklar. Hoppa

Öncelikle Hayırlı olsn canım gelinliğin çok güzel sade duru sende öyle tabi maşallah:nazar: :KK24: sağlıklı Huzur dolu evliliğin olur inşallah:KK68:

Bir şey sormak istiyorum. Çekimi düğün öncesi mi sonrası mı yaptınız ? öncesindeyse çekimde gelinliğin uçları kirlendi mi yani kuru temizlemeye verince yıpranır düğünde güzel durmaz diye bişeyler duydum kafama takıldı da:KK51::KK51:

Harika resimler. Bızım zamanımızda yoktu böyle dış çekimler. Ancak bi fotoğrafçıda arkada değişik görüntüler. Kıskanıyorum böylelerini:mad:

Öncelikle Hayırlı olsn canım gelinliğin çok güzel sade duru sende öyle tabi maşallah:nazar: :KK24: sağlıklı Huzur dolu evliliğin olur inşallah:KK68:

Bir şey sormak istiyorum. Çekimi düğün öncesi mi sonrası mı yaptınız ? öncesindeyse çekimde gelinliğin uçları kirlendi mi yani kuru temizlemeye verince yıpranır düğünde güzel durmaz diye bişeyler duydum kafama takıldı da:KK51::KK51:
çok teşekkür ediyorum. Aminn .. :KK68::KK68:
ben düğün günü çekim yaptırdım. ondan önce gelinlik saç vs bir daha yaptırmak istemedim. tabi ki gelinliğin ucları kirleniyor. kuru temizleme olayını duymadım. o nedenle o soruyu geçiyorum :KK49:

Back