Merional ve çatlatma iğnesi kullanıp hamile kalanlar

Ben de sali gunu basliycam ama catlatma ignesinden bahsetmedi henüz doktor. Merak ettim ama yazan olmamis

Benim de aynı şekilde. Dr un dediğine göre dünyadaki en iyi iğneymiş bu etki etmezse aşılama bile etki etmez dedi. Bu iğnelerle dört tane yumurtam oldu dr çok güzel etki etmiş dedi. Bakalım olacak inşaAllah bu ay. :)

Ben iğneyle birlikte birkaç gün çörek otu bal tarçın karışımı da yaptım ama çok uzatmadım. Geçen sefer ikinci gebeliğim bu karışımla olmuştu ama ne yazık ki düşükle sonuçlandı.

Gecmis olsun insallah rabbim bi daha yasatmasin. Benim doktor da bunla sonuç alamazsak tupe gecmen lazim dedi. Benim sorun rahim duvari ve damarlari ince onun icin verdi. Aslinda baska bisey denemedim ben. Ne zaman senin sonuc?

Insallah olumlu sonuc aliriz ya muhakkak yaz sonucu. Var mi baska yaptigin bisey? Ben birde nar suyu iciyorum.
merhaba çok sevindim hamile olduğunuzu görünce. hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah. merional ile mi sonuca ulaştınız? ben de şu an kullanıyorum. kasık ağrım var tedirgin oluyorum biraz ama bakalım sonuç ne olacak..

Tesekkur ederim evet merional igne işe yaradı bende. Doktorun tedavisi ile ilgili şüphelerim vardı ama once rabbim sonra doktor vesile oldu allaha şükür. Benim de batman cok fazlaydı.ne zaman belli olcak. Insallah rabbim size de nasip etsin

Çok teşekkürler inşallah bize de sağlıkla nasip olur. Benim 3 kayıp bar önceden maalesef. İnşallah bu sefer sonuca sağlıkla ulaşırız. Ben dün ovitrelle kullandım daha. Vaktimiz var daha bakalım kısmet. :)

Insallah bu sefer bebiş gelsin konsun göbüşe. İyi haberlerle insallah

Dün test yaptırdım yine negatif. Düşüklerimi de sayarsam 6. hezimetim. Yorgun ve umutsuzum. Hayırlısı.. Her zaman hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…