- 23 Aralık 2016
- 33
- 11
- 8
- 29
- Konu Sahibi Melek melekk
- #1
Bayanlar merional ve ovitrelle çatlatma iğnesi kullanıp hamile kalan var mı ???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
27sinde igneye basliycam canim. 4nde kontrole cagirdi belki de verir ama bisey demedi henüz igne konusunda.Merional kullandıktan sonra genelde çatlatma iğnesi veriyorlar ama gebe kalan var mı merak ettim açıkçası. Artık yaşayıp görücez
150lik benim 5 tane yazdi. Himm belki bana da sonradan verir. Senin nasil?Bana da ilk başta dememişti ama verdi sonradan. Sana iğne kaç tane yazdı ? Kaç mg lık acaba ?
Gecmis olsun insallah rabbim bi daha yasatmasin. Benim doktor da bunla sonuç alamazsak tupe gecmen lazim dedi. Benim sorun rahim duvari ve damarlari ince onun icin verdi. Aslinda baska bisey denemedim ben. Ne zaman senin sonuc?Ben iğneyle birlikte birkaç gün çörek otu bal tarçın karışımı da yaptım ama çok uzatmadım. Geçen sefer ikinci gebeliğim bu karışımla olmuştu ama ne yazık ki düşükle sonuçlandı.
Insallah olumlu sonuc aliriz ya muhakkak yaz sonucu. Var mi baska yaptigin bisey? Ben birde nar suyu iciyorum.Evet bende o sorun da var. Sonuç için daha iki haftam var dün çatlatma iğnesi olmuştum.
merhaba çok sevindim hamile olduğunuzu görünce. hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah. merional ile mi sonuca ulaştınız? ben de şu an kullanıyorum. kasık ağrım var tedirgin oluyorum biraz ama bakalım sonuç ne olacak..Insallah olumlu sonuc aliriz ya muhakkak yaz sonucu. Var mi baska yaptigin bisey? Ben birde nar suyu iciyorum.
Tesekkur ederim evet merional igne işe yaradı bende. Doktorun tedavisi ile ilgili şüphelerim vardı ama once rabbim sonra doktor vesile oldu allaha şükür. Benim de batman cok fazlaydı.ne zaman belli olcak. Insallah rabbim size de nasip etsinmerhaba çok sevindim hamile olduğunuzu görünce. hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah. merional ile mi sonuca ulaştınız? ben de şu an kullanıyorum. kasık ağrım var tedirgin oluyorum biraz ama bakalım sonuç ne olacak..
Çok teşekkürler inşallah bize de sağlıkla nasip olur. Benim 3 kayıp bar önceden maalesef. İnşallah bu sefer sonuca sağlıkla ulaşırız. Ben dün ovitrelle kullandım daha. Vaktimiz var daha bakalım kısmet. :)Tesekkur ederim evet merional igne işe yaradı bende. Doktorun tedavisi ile ilgili şüphelerim vardı ama once rabbim sonra doktor vesile oldu allaha şükür. Benim de batman cok fazlaydı.ne zaman belli olcak. Insallah rabbim size de nasip etsin
Insallah bu sefer bebiş gelsin konsun göbüşe. İyi haberlerle insallahÇok teşekkürler inşallah bize de sağlıkla nasip olur. Benim 3 kayıp bar önceden maalesef. İnşallah bu sefer sonuca sağlıkla ulaşırız. Ben dün ovitrelle kullandım daha. Vaktimiz var daha bakalım kısmet. :)