MERİOFERT ARIYORUM LÜTFEN

rrumuzyokk

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2025
165
21
13
31
Elinde tedavisinden kalma artan var mı ücretsiz vermek isteyenler lütfen yardımcı olur musunuz? Birkaç güne tedavim başlayacak. Bazen postların altına yazıyorlar şu ilaçlar elimde var isteyen yazsın diye. Yazıyoruz aylardır dönmeyen bile var. Lütfen böyle yapmayın ben bu şekilde hiç cevap veya dönüş alamadım. Hemen gönderebilecek olan var mı lütfen acil ihtiyacım var

Canım uzun zamandır yazıyorsun görüyorum ama dönüş yapan olmuyor gördüğün üzere, eczanelerde şuan daha rahat bulunyor meriofert zamanında azalmış acil lazımsa eczaneden mi alsan acaba ? Riske atma sürecini

Kuzum teşekkür ederim, bu ay başlayamadım kist olmuş yumurtam, mecburen gelecek aya kaldı, o yüzden biraz daha şansımı denemek istiyorum

Kuzum teşekkür ederim, bu ay başlayamadım kist olmuş yumurtam, mecburen gelecek aya kaldı, o yüzden biraz daha şansımı denemek istiyorum
Çok geçmiş olsun canım 🤲🏻 inşallah güzel sonuçlar alırsın 🌸
Eşim haftada 4 kutu kullanıyor defalarca bende yazdım sordum hiç dönüş alamıyorum buradan o yüzden kendini riske atma diye yazmak istedim inşallah bulabilirsin

Canım benim çok sağ ol💖 o kadar haklısın ki görsünler diye sürekli başlara çıkmaya çalışıyorum . Rabbim sizin de yardımcınız olsun inşallah 🙏🏻

Back
X