Merinos shagy halı için tavsiyeleriniz...

8Ekim

pelin2015
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2007
74
0
arkadaşlar salonuma yeni halı alacağım shagy almak istiyorum merinostada güzel beğendiğim bir halı modeli var ama daha önce merinosun shagy serisinden memnun kalmayan yada tavsiyede bulunan varmı :sm_confused:

merinosu bilmem ama shagy deme ayy çok güzelde bende 2 ay olacak aldım canım ama temizliği zor görüntü iyi ama süpürgeye gelmiyor bişey alta yutuyor.şimdi bunu taksiti bitsin bunu salona atıcam en azından ora az kullanılıyor.oturma odasına normal alıcam.benimki birde ipek shagy dinarsu yuntüyler habire yön değiştiriyor onu bile takıntı yapıyordum.bence görüntü iyi ama kullanım normalleri kadar dğil ben alışamadım.burda bir arkadaştan duydumda yapıyorum ters çevirip öle üzerinde yürüyoz halıyı sonra kaldırıyoruz dökülenleri parkeye tabi süpürüp halıyı silkeliyoruz eşimle ağır olunca. burda shagy halı topiği var oraya bak istersen kullananların yorumlarına.ben maalesef halımı aldıktan sonra o topiği gördüm.iyi düşün derim.

ne resmi halımızınmı öle ise ben yarın ekleyeyim sana halımın resmini çekip

benimde yatak odamdaki shagy Allah'tan,başka odalara almamışım.
süpürülmüyor.hatta yıkanmıyor bile..
hiç tavsiye etmem.

bende tavsiye etmeyenlerdenim görüntü güzel ama süpürülmüyo bütün kılları topluyo ancak elimle tek tek topluyorum başkada almayı düşünmüyorum

gal.php

resmi atmaya çalışıyorum ama atmıyor siteden kaynaklanan bir sorunmu bilmiyorum ama sonra tekrar deneyecem yeliz.

valla benimkinin markasıda dinarsu yun ipek shagy si.Dinarsu da çok kaliteli hatta saraydan bile kaliteli dediler.halının kalitesine lafım yok ama kullanımı zor yani temizliği normal halılar gibi değil pelin.dikkat edersen ben gibi çoğu kullanan kaliteden değil temizliğinden şikayetci.gerisini sen biliesin tabi hevesin varsa al derim.CADIARZU

merinos almayın ,geçen yıl merinos shagy 2 yolluk ve bir halı aldım,hepsini geri verdim bi kaç ay sonra malesef.çünkü bütün tüyleri yattı ,ancak silkeleyince kabarıyor,hergün de halı silkeleyemeyeceğime göre geri verdim ,ve kaşmir shagy aldım ,parlak tüylü olanlardan ve çok memnunum,merinos iyi değil benden söylemesi..

X