• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Merinos mobilya

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

UgurBocegim 29 09 05 09

Hayat paylaştıkça güzeldir
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
255
1
318
Bingöl
Televizyonda Merinos mobilyada indirim olduğunu duydum. Halısını biliyoruz da mobilyası nasıldır acaba. Sitesinde 2008 yılı tüketici kalite ödülü aldığı yazılmış. Kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum

Ben geçen sen aldım canım ama aldığım yerde acayip indiim vardı mernosun fabrika satış mağazasıydı sanırım,herşeyi hemen hemen yarı fiyatına aldım salon takımı ,yemek odası takımı, tv ünitesi yatak odası hepsini sağlamlık iyi ama koltuklarım biraz hantal temizlik yaparken falan zorlanıyorum ama kalite iyi bence....

Ben de birine hediye alacağım yeni evlenecek bir çifte.Merinos'a baktım yatak odası takımı.Kalitesi nasıl acaba?Kullananlar varsa yorum yazabilirler mi?İki günde kırılıp dökülecekse almayayım.:uhm:

Merinos' un konsolunu aldık. seri üretim yaptıkları için fiyat olarak çok iyi oluyor. 1 ay önce aldık, tertemiz gıcır gıcır, şu ana kadar bir sorun yok..
Önemli olan bence şu; mobilya alırken daha fazla dayanıklı olabilmesi için sunta yerine mdf olmasına dikkat edin. Mdf ağır ve yoğun bir malzeme iken, sunta hafif ve içi boş gibi bir malzemedir. Tabi suntanın da kendi içinde kalitelileri var ama, onu bizim anlamamız mümkün olmadıgından mdf olmasına bakın.

Arkadaşlar şu kadar söyleyyeim merinostan uzak durun. ben gaziantepteyken gittim fabrikasından halı aldım. fabrika satış bölümünden metreyle kesiyorlar ... 2 tane halı aldım ve işe yaramazlar. gittim bir tane mağazasından aldım kendi kendine lekeler çıkardı. Mobilyasının inanın reklamlarına dahi dayanmıyorum... hiç kaliteli değil!

Back
X