Merhana . Doktora gidecegim endiseliyim .

kivircik2005

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2025
74
18
3
20
Merhaba. . Ben pzt günü doktora gideceğim. 20 yaşındayım. Babamın sigortası var ama bana sigorta prim kağıdı gibi birsey geldi. 400 lira. Çalışana 7 bin liraymış. Şimdi bu sigorta primi ne oluyor . Yine de babamın üstünden muayene olamaz mıyım biri bana açıklayabilir mi

Eğer öğrenciyseniz yararlanırsınız. Çalışıyorsanız kendi sigortanız vardır zaten. Çalışmıyor ve öğrenci değilseniz sigortasız sayılırsınız.

Peki muayene ücreti ne kadar biliyor musunuz veya da nereye vereceğim ücretini
Hastane içinde vezne oluyor. Yanlışım olmasın ama bu sene başında 300 lira olduğunu duymuştum vezneden. Belki doktorun kıdeminr göre falan değişiyordur. Yalnız bilginiz olsun sigortasız bi tanıdığımızdan acilde bile ödeme istemişler

E devletinden sigorta durumuna baksana bi, 2008 öncesi doğan ve 2008 öncesi çalışmaya başlayan ebeveyni olanlar 25 yaşa kadar yararlanıyordu sanki. Sonradan değişti mi bilmiyorum

Hastaneye gidince vezne sizden 400 tl die yazdığınız miktarı da talep edebilir hazırlıklı gidin köyden gidecektiniz yanlış hatırlamıyorsam bide otobüs saatı sıkıntınız vardı gidip sabahtan akşama rezil olmayın . Arayın hastaneyi ön bilgi alın

Yanlış bilgi vermek istemem ama kız çocuğuna evlenene kadar baba bakmakla yükümlü olduğundan dolayı babanızın sigortasından faydalanabiliyorsunuz diye biliyorum.
Eğer öyle değilse barkot aldığınız esnada sizi vezneye yönlendirirler. Devlet hastaneleri 300 tl alıyor

E devletinden sigorta durumuna baksana bi, 2008 öncesi doğan ve 2008 öncesi çalışmaya başlayan ebeveyni olanlar 25 yaşa kadar yararlanıyordu sanki. Sonradan değişti mi bilmiyorum
Ya sigorta sorgulama yazdım adım soyadim gelir testine tabi olanlar diyor . Sonra sigorta borcumu gösteriyor 2 bin lira olmuş

Hastane içinde vezne oluyor. Yanlışım olmasın ama bu sene başında 300 lira olduğunu duymuştum vezneden. Belki doktorun kıdeminr göre falan değişiyordur. Yalnız bilginiz olsun sigortasız bi tanıdığımızdan acilde bile ödeme istemişler
Babamla grip olduğum için acile gitti. Muayene oldum hastane para almadı benden.130 lira ilaç ödemesi yaptık. Babama dedim niye para vermedik onu eczane alır hastane almaz diyor

Babanın sigortasından yararlanıyor olman lazim. Sigorta giriş çıkışın falan mı yapıldı. Genel sağlık sigortası(Gss) o çıkan sey ama niye çıktı anlamadım. Sgk ya da kaymakamlık içinde sosyal yardımlaşma vakfına gidersen ordan öğrenirsin. Ayrıca babandan yaralandığın ve öyle devam etmesi gerektigi için borcu sıfırlar ve yanlışlığı düzeltirler bilgin olsun.

E devletten baksın baban görür görünmüyorsan sgkya dilekçe versin baban çalışıyor mu? Ablamın başına geldi 27ydi işten ayrıldı o babamdan yararlanırım sanmış eczanede borç var demişlerdi. Gidip sgkya dilekçe verdiler borç silindi babadan yararlanmaya başladı. Baban bakmaya zorunlu olduğu kişilerde görebilir bunu

E devletten baksın baban görür görünmüyorsan sgkya dilekçe versin baban çalışıyor mu? Ablamın başına geldi 27ydi işten ayrıldı o babamdan yararlanırım sanmış eczanede borç var demişlerdi. Gidip sgkya dilekçe verdiler borç silindi babadan yararlanmaya başladı. Baban bakmaya zorunlu olduğu kişilerde görebilir bunu
Babam çiftçi. Yarın e devletine bakayım bende gözükmüyor

Yaşı önemli değil önemli olan sigortası çiftçiler de yaptırıyor sigorta. Arayıp sorabilirsin. Reşit olduktan sonra hiç doktora gitmedin mi direkt eczanede borcun var derler
Aslında babam sigortasını bu sene ödedi 200 bin lira gibi birsey . Yani bu zaman kadar sigortası yoktu onun da . O yüzden bende onun üstünden muayene olmadığım için bilmiyorum

Aslında babam sigortasını bu sene ödedi 200 bin lira gibi birsey . Yani bu zaman kadar sigortası yoktu onun da . O yüzden bende onun üstünden muayene olmadığım için bilmiyorum
Babanı al sgkya git babanın e devletinde bakmaya yükümlü olduğu aile bireyleri yazar orda ismin yoksa gidip dilekçe vereceksiniz

Back
X