Merhabalar

Seda yener

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2019
373
93
18
32
Merhabalar adete bir gün kala test yaptım böyle çıktı . Normal de adet belirtileri 3 gün önceden başlardı hiç belirtim yok adet düzenli olur bir bakarmısınız?

Eklentiler

• 9A6A6559-0471-4058-B347-14732F4AF9C3.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 72
  • 913A8B9D-7FFC-4CFC-935C-CA82C19B861F.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 79
Merhabalar adete bir gün kala test yaptım böyle çıktı . Normal de adet belirtileri 3 gün önceden başlardı hiç belirtim yok adet düzenli olur bir bakarmısınız?
Merhaba kaç dakika içinde çıktı bu ikinci çizgi

Gebelik testimi bu?
Eğer öyleyse var gibi ama çok yeni. Hayırlı haberler alırsınız inşallah.

Adete 3 gün kala normalde karın ağırım bel agırım mutsuZ huzursuz olurdum özellikle yemek yiyemez olurdum. Şuan cok iştahıyım , az bel ağırım mevcut başka belirtim yok

Valla ekran da yoktu sonra testin kasetini çıkardım Bir baktım bu çizgi var
Canım İnşallah hamilesindir Allah gönlüne göre versin Bence testi yarın sabah tekrar tekrarla ilk 5 dakika içerisinde çıkan sonucu baz al. Eğer yine böyle hayali bir çizgi çıkarsa da kan vermeye git bence

Yarın adet günüm erken gebelik testi aldım şimdi yarın sabah yaparım diye düşünüyorum. Ama şimdi yapsam diye de düşünüyorum

Canım İnşallah hamilesindir Allah gönlüne göre versin Bence testi yarın sabah tekrar tekrarla ilk 5 dakika içerisinde çıkan sonucu baz al. Eğer yine böyle hayali bir çizgi çıkarsa da kan vermeye git bence
Yarın adet günüm erken gebelik testi aldım şimdi yarın sabah yaparım diye düşünüyorum. Ama şimdi yapsam diye de düşünüyorum

Erken gebelik testi varsa elinde onu hemen de yapabilirsin canım ama biraz bekle sıvı alımını Keski Eğer varsa gebelik idrara hormon biraz karışmasını bekle Gerçi erken gebelik testi 6 gün önceye kadar gösterebiliyor diye biliyorum Umarım çıkar merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…