Merhabalar

gecede siyah

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2018
89
61
8
43
Arkadaşlar yeni üye oldum ve sizinle birşey paylaşmak istiyorum 30 kasım 2017 de rgl oldum en son ve bugün test yaptım çok silik çıktı T cizgisi aranızda bunu yaşayan varmı cvp yazarsanız çok sevininirim ve ayrıca bacaklarım belim sırtım çok ağrıyor gündüzleri çok yorgun hissediyorum kendimi lütfen cvp yazın bana

Silik cizgi gebelik ihtimali yuksek ama simdiki testler bir acayip surekli silik cizgi gosteriyolar en iyisi kan testi fotoraf varsa at canim daha iyi yorum yapilir

Silik cizgi gebelik ihtimali yuksek ama simdiki testler bir acayip surekli silik cizgi gosteriyolar en iyisi kan testi fotoraf varsa at canim daha iyi yorum yapilir

Yapmış olduğum testi attım dikkatli bakıldığında anlaşılıyordu birtane daha var fakat birkaç gün sonra yapayım diyorum teşekkür ederim ayrıca

Yarin sabah erkenden yaptigin test bugunden koyu cikarsa muhtemelen hamilesin canim bence sabah bi daha yap bosuna umitlenmemis olursun

Simdide bir saat cisini tut oyle yap gene varsa cikicaktir canim ben oglumda bir damla cisimle yaptim o kadar tuvaletim yoktu bide aksam di cikmisti hemen

Canım tekrar yaptım test ama bu seferde tek çizgi ve ben hala hasta olmadım 28 10 2017 bebeğimi 8 haftalık gelişimi durduğunu öğrendim ve kürtaj oldum sonrasında konturole gittim ve 3,5 kist olduğunu söyledi dr,ama onun için ilaç vermedi folikasit ve coraspin kullanıyorum şuanda bilmiyorum anlamadım morelim çok bozuluyor

Benim de son adet tarihim 30 kasım , adetime 3 gün kala ögrendim hamile olduğumu. Testler bazen yanıltıcı olabiliyo, ilk yaptığın testi sabah ilk idrarla yaptıysan ustelik silik çizgi çıktıysa diğer yaptığını gün içinde yaptıysan belki o yüzden çıkmamış olabilir , çünkü benim sabah yaptıgım ilk idrar çok net çizgiydi bi saat sonra yaptıgım silik çıktı. Kanda baktır bir de insallah güzel sonuç alırsın

İnşallah cnm ama sanki hasta olacakmışım gibi sonucu alır almaz yazacağım çok teşekkür ediyorum

İnşallah cnm ama sanki hasta olacakmışım gibi sonucu alır almaz yazacağım çok teşekkür ediyorum

Canım bugün hastalandım ama ne kadar saçma 40 gün geçti resmen ve ben bugün hastalanıyorum ve çok açık kırmızı renkte kanamam çokta değil reglm rabbim büyük herşeyde vardır bir hayr şimdi yumurtlama tarihim ne olacak bilmiyorum artık umursamaz olucam fazla üzerine düşmeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…