Cok sagolasın, insallah hamileyimdir, dogrudur testler :) gecikmenin 2. Gunundeyim ya hcg baktirsam düşük mü çıkar acaba şu an. 2 günde bir yenilemek gerekiyor psikolojik açıdan yoruyor insanı
Erken gebelik testi olan duratest, kaset olan da sente lady :) inşallah iyidirler işlerinde. Bir gün daha sabredebilirsem çarşamba vereyim diyorum. Bugün gecikmenin 2. Günü canım, korkuyorum sanırım biraz da,
O zaman umitlenebilirsin bence cunku ustteki testte baya koyu çıkmış gebelik var gibi duruyor. Güzel bir deger alirsin diye düşünüyorum. Hadi hayirlisi olsun insallah
Erken gebelik testi olan duratest, kaset olan da sente lady :) inşallah iyidirler işlerinde. Bir gün daha sabredebilirsem çarşamba vereyim diyorum. Bugün gecikmenin 2. Günü canım, korkuyorum sanırım biraz da,
Yaa bende sizinle aynı durumdayım ve bu ay hiç yaşamadığım belirtiler yaşadım sürekli ağız kuruması yumurtlamadan beri aşırı gaz ve kasık batmaları ağrıları gece yatarken alt tarafta bi gerginlik uykuya dalamıyorum dön dön.
Bel ağrısı çok fazla çok ayakta da duramamaya başladım aşırı ağrı başlıyor ama test yapmaya da korkuyorum yarına kadar beklicem